tiistai 28. lokakuuta 2008

Maijun järjestämällä värityskurssilla

Tämä ilta vierähti Malmilla Maijun järjestämällä leimakuvien värityskurssilla. Meitä oli Maijun lisäksi 14 innokasta askartelijaa paikalla, osa ennestään tuttuja, osa ihan uusia tuttavuuksia. Teemana oli tosiaan leimakuvien väritys ja ihme kyllä :) teemassa pysyttiin :). Alkukahvien ja Tarjuskan leipoman ihanan banaanikakun jälkeen jokainen leimasi itselleen vain muutamia kuvia, jonka jälkeen Maiju opasti väritystekniikkaa käyttämällä Pro Markereita pohjalla, varjostuksiin Inktense -kyniä ja sen jälkeen öljyn ja stumpin avulla häivyttämistä. Jokainen meistä sai useampiakin kuvia väritettyä ihan valmiiksi saakka, joten kurssista jäi tosi hyvä mieli ja kaikki lähti kotiin varmasti jotain uutta oppineena. Kiitos kaikille mukana olleille hyvästä seurasta ja erityiskiitos kuuluu tietysti Maijulle! Alla muutamia kuvia tältä illalta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Maaret kyydityksistä :)
Kurssilaisia oli 14 + minä... eli iso porukka, mutta mahtava sellainen :)

Varastan yhden kuvan sun blogistasi :)

Maaret kirjoitti...

Ok, korjaan asian .)

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kuvia olet ottanut. Minäkin laitan vielä omiani näytille. Heh, olenhan minäkin päässyt kuvaan...kameran zoomin kera eli ei muusta väliä. :))

Anonyymi kirjoitti...

Maaret, kiitos kyydistä! Oli mukava tutustua! Sivusi ja tekemisesi näyttävät tosi kivoilta, pitää joku kerta tulla oikein ajan kanssa tänne sivuillesi!