tiistai 4. marraskuuta 2008

Derwent Inktense- kynät tarjouksessa

Suomalaisesta Kirjakaupasta löytyi eilen illalla nämä Inktensen kynät 72 kpl tarjoushintaan 39,95 eur, normaali hinta muistaakseni n.69 eur. En voinut olla ostamatta, vaikka kyllähän vähemmälläkin kynä- määrällä selviäisi. Hintaeroa 48 kpl sarjaan oli vain 5 eur, joten en jäänyt sitä sen enempää miettimään:)

Osa jo aikaisemmin tilaamistani tuotteista on myös saapunut. Finnstamperilta kohokuvionti -ja pistelykärkien varsi ja siihen pari pistelykärkeä. Taavan vinkkauksesta löysin sieltä myös Design Ruler -viivottimen. Kiinnostuneille tiedoksi, että Taavan sivuilla löytyy myös esittelyvideo aiheesta. Versa Fine- musteen ja Fiskarsin leikkurin varaterät kävin osatamassa Sinellistä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja ostoksia olet tehnyt. Itsellä tuntuu välillä, että harrastaa enemmän noita ostoksia kuin korttien tekoa.Aina tuntuu, että jotain puuttuu ettei voi tehdä korttia.

Anonyymi kirjoitti...

Kävin itsekin tänään Suomalaisessa kirjakaupassa. Olen jo aiemmin ostanut tuollaisen kynäsetin. Nyt ostin Pro Markesin tusseja ja pakkauksessa on keltainen, punainen, kaksi harmaata ja sininen väri. Pitää jostain ostaa lisää yksitellen, kunhan raaskii. Kivoja ostoksia olet tehnyt? Eroaako nämä ostamasi kynät niistä, joita sinulla oli mukana kurssilla?

Maaret kirjoitti...

Tarjuska! Joo, Inktenset on voimakassävyisiä vesiliukoisia mustevärikyniä ja mukana kurssilla mulla oli Derwentin Watercolour akvarellipuukynät, joissa pigmentti on vaaleampi. Molemmat käyvät kyllä kuivana, sekä veden ja öljyn kanssa laveeraamiseen :) Toivottavasti tämä selvensi hiukan.
Ps. Yritän tänään "yöllä" ehtiä vastaamaan sun haasteeseen.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksestasi. Selvittelinkin jo Maijulta hieman tietoa väreistä ja niiden eroista. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyselit että mitä olen tykännyt näistä kynistä kun itsekkin tuli ne hankittua. Täytyy sanoa että jotenkin oletin itse kynien olevan laadukkaampia, mutta muuten olen tyytyväinen. En ole montaa kuvaa kerennyt värittää, mutta ihanaa on että löytyy lähes joka tarpeeseen oikea väri sävy...=0)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa vielä noista kynistä mä itse omistan nuo Derwentin Watercolour kynät, joko ehtisit kokeilemaan onko niissä selkee ero noihin Inktensetteihin, kun jotenkin kiinnostaa ostaa nuo.

Anonyymi kirjoitti...

Tuijalle. Ihan nopeasti kokeilin kyniä. Öljyn kanssa mä en saanut oikein mieleistäni jälkeä. Vaatii varmaan paljon harjoittelua, koska pigmentti on niin voimakas, enkä osannut ainakaan vielä laittaa väriä niin vähän kun on tarpeellista. (Olen tottunut Derwentin akvarellikyniin).
Veden kanssa tuntuu toimivan aika kivasti, kun ottaa suoraan kynän päästä pensseliin, niin saa mun tyylistä vähän hempeämpääkin sävyä aikaiseksi. Muistutan kuitenkin, että kokeiluni on ollut vasta ihan minimaalista, joten mitään johtopäätöksiä ainakaan huonoon suuntaan kynistä en voi sanoa. Kokeilen ajan kanssa kunnolla ja vasta sitten itsellenikin selviää tykkäänkö niistä vai pidättäydynkö vanhoissa kynissäni.