maanantai 3. marraskuuta 2008

Pajulastukukkia

Vaihtelun vuoksi on ihan kiva askarrella joskus jotain ihan muuta kuin kortteja. Näitä pajulastuista tehtyjä kukkia on kiva näperrellä ja niistä saa mieli- kuvitusta käyttämällä kaikenlaisia ihania asetelmia. Tässä pari niistä, mitä olen tehnyt. Jos jotakuta kiinnostaa, niin hyvät ohjeet löytyvät täältä: Valtimon Kukka , josta saa myös tilattua lastuja monessa eri sävyssä:)

12 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Ompa nättejä =) Näyttää ihan mehikasveilta mitä on meijän pihalla :)

Tarjuska kirjoitti...

Kauniita ovat. :)
Vaihtelua askartelulle on myös välillä vastailla haasteeseen, joten käypä kurkkimassa haastettani. :)

Kati kirjoitti...

joo mä laitan aina tarkotuksella ekan kuvan eestä ettei siitä huomaa onko siinä mitää erikoista.. ja sit toka kuva sellanen mistä näkee kortin jujun =D

Eija kirjoitti...

.. luulin niitä myös mehikasveiksi :) Kivoja.
By the way: niitä leikkureita löytyi ainakin eilen vielä Stamping Bellasta ja 4.11. on viimeinen päivä tilauksen ilmaiselle postitukselle.

Minnis kirjoitti...

Ihania, mä katsoin kanssa että ompas hyvävointisia mehikasveja ;o)) Oletko koskaan kortteihin tehnyt kukkia noista? ihan kuin olisin joskus jossain nähnyt..

Minni75 kirjoitti...

Siis WAU, aivan kuin oikeita, tosi upeita!

Maaret kirjoitti...

Minnis! En ole käyttänyt kortteihin. Lastut ovat helposti murtuvia, joten en usko, että on kovin hyvä idea käyttää korteissa. Pajulastuilla askarrellessakin kannattaa suihkupullolla suihkutella ensin vettä niille, niin eivät hajoa sitten kovin helposti:)

Anitta kirjoitti...

Kauniita lastukukkia.
Olen tuollaisen kerran ostanut jostain messuilta ja oli saajalleen mieluinen.

krista kirjoitti...

Tosi upeita! En ole ennen tällaisiin törmännytkään ja minäkin ajattelin, että ovat mehikasveja.

Mindy kirjoitti...

Mehikasveiksi minäkin niitä luulin... nuo saataisivat kestää meikäläisen hoidossa vähän paremmin kuin oikeat kasvit. Tarttis varmaan kokeilla.

Mimiko kirjoitti...

Voi vitsi, nää on aivan ihania :)

Anu kirjoitti...

Siis aivan ihania!!! Nenä kiinni ruudussa olen ihmetellyt noita kaunokaisia. Olet tehnyt niistä aivan upeat asetelmat! En ole koskaan ennen nähnyt tuollaisia.
Kiva, kun kävit jättämässä kommentin blogiini. Sen avulla osasin tulla tänne.