maanantai 15. joulukuuta 2008

Hänglarin piparityttö

Nyt on tämän vuoden joulukorttien askartelu- urakka ohitse :) Tässä viimeinen kortti, jonka laitan punaiseen kuoreen ja kiikutan ne tämän päivän aikana postiin.

13 kommenttia:

Jessica kirjoitti...

IHANA! Se on jännä, kun on kuukauden, jopa kaksikin verran tehtaillut joulukortteja, ja sitten saa sen viimeisen valmiiksi, tulee helpotuksen tunne, mutta sitten onkin ihan käsi, mitäs ihmettä minä nyt sitten teen :D Hieman on väreissä yms hakemista :D

Anonyymi kirjoitti...

Pinkkis! Kiitos kommentistasi, mutta ei tässä laakereille jäädä lepäilemään; seuraavaksi ruvetaan kiiruusti tekemään ystävänpäiväkortteja ja sittenhän heti perään seuraakin jo pääsiäinen, että silleen...:):)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi kuin kaunis hängar kortti! piparityttö on päässy ruskean sävyiseen korttiin tykkää varmasti!

Merja kirjoitti...

Tämä on kyllä ihan mielettömän ihana!!! Siis super hieno! Kuva on loistava ja myös väritys, mutta kaikki nuo ihanat yksityiskohdat... Hmmm... Loistavaa!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ai että on taas kaunis Hänglar kortti, nuo koristukset ovat ihanat. Osaat kyllä sommitella nämä värit ja koristukset niin kauniisti tuohon leimkuvaan sopivat.

Jessica kirjoitti...

Maaret, mulla jää tuo ystävänpäivä välistä melkein kokonaan, mulla taitaa olla oikeastaan 3 tai neljä kaveria joille niitä kortteja annetaan, ja pääsiäisestä en oikeastaan tiedä, meillä ei kyl ole ollu tapana pääsiäisiä toivotella... mutta mulla onkin noin nopeasti laskettuna ainakin 11 synttärit huhtikuuhun mennessä edessä, joten eipä sitä kerkeä täälläkään lepäileen :D

Anonyymi kirjoitti...

Mielettömän kaunis. Retrokukan taustakin on upea yksityiskohta :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kortti ja koristeetkin taisi tulla tarpeeseen ;-D Ensi höätään niitä saa kyllä sitten lisää.

Anonyymi kirjoitti...

Wau! Tosi ihana! Ja kukka kerrassaan upea!!! Mistä tuollaisia "metallikukkia" muuten saa??? Onko ne jotain helmeilytarvikkeita kenties kuten välihelmetkin?

Anonyymi kirjoitti...

Piia! Tässä kyseisessä kortissa käytetyn metallikukan olen saaanut Maijulta, joka on tilannut ne Hollannista Sayilan-verkkokaupasta!
Paljon olen itse ostanut kukkien keskustoiksi kalotteja, joita saa tilattua mm. Villihelmestä :)

Heidi Nordman kirjoitti...

Aivan mielettömän ihana kortti. Värit on kovasti mieleeni. Ja nuo Hänglarit on niin <3, varsinkin noin kauniisti väritettynä.

Eija kirjoitti...

Onnea viimeisen joulukortin johdosta :)
Aivan ihanan rauhallisen värinen kaunis kortti. Millä leikkurilla olet leikellyt nuo kukkien lehdet, vai näkyikö kuva joskus Taavan blogissa?

Anonyymi kirjoitti...

Eijalle! Juu Taavan leikkurilla leikkasin muutaman. Kun tilasin taustapapereita Glitter Potista, pihiys iski, enkä samalla leikkuria ottanut, vaikka olis varmaan pitänyt, on se vaan niin kiva!