torstai 18. joulukuuta 2008

Ihania ostoksia

Kateissa ollut postipaketti, jonka sain eilen kotiinkannettuna sisälsi mm. näitä ihania Petaloon kukkia ja lehtiä. Neliökuoria, Glue dotseja ja korttipohjia en sentään kuvannut :) Alla lisäksi uudet Sinnellistä ostetut sivellinkärkitussit, joilla saa ihanasti väritettyä retrokukkia. Yhtä pakettia odotan vielä tänään saapuvaksi, joka sisältää paperilehtiä, vintagehenkisiä tausta- papereita ja neliökuoria. Saas nähdä kuinka sen kanssa käy, toivotaan parasta, pelätään pahinta :) Lisäys klo 13:30 paketti löysi perille :)
Kuva alimmaisena.

6 kommenttia:

Aija kirjoitti...

No kyllä nyt kelpaa taas askarrella kun noin ihania juttuja olet saanut. Itskkin tässä paria pakettia vielä odottelen. Olen saanut pidettyä itseni aika hyvin ruodussa mutta joululahjaksi muutama tilaus :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulle on kanssa tulossa vielä yksi paketti ennen joulua ja Riiviölle peräti kaksi ;-D Toivottavasti ehtivät meille asti.

Tarja kirjoitti...

Ihania hankintoja täälläkin :)

xing kirjoitti...

Onpa noilla ylimmillä kukilla hienot rasiat. Pelkistä kukanmallisista rasioistakin voisi askarrella vaikka mitä..

Mervi kirjoitti...

Voi ei ! Tein juuri miljoonan tilauksen Glitter Pot'iin!
Voiko noilla sivellinkärkikynillä värittää leimakuvia tms, näyttää niin samoilta kuin Copic'it !? Ja ihkut Tilda leimasimetkin vielä.
Hyvää uutta vuotta ;-))m

Maaret kirjoitti...

Mervi! Sivellinkärkitussit ovat vesiliukoisia ja eivät vastaa siis alkoholipitoisia Copic-tusseja.
Itse väritän niillä vain kukkia ja pieniä osia esim tekstileimasimista; Piti oikein soittaa Maijulle ja kysyä hänen kokemuksiaan, eikä hänkään ole näitä oikein muuhun käyttänyt. Oli kuitenkin sitä mieltä, että voihan niitä varovaisesti käyttää veden kanssa laveeramiseen, niinkuin Distress Inkejä, mutta vaatii kyllä harjoittelua :) Käy katsomassa Maijun blogissa väritysohjeita http://maiju.vuodatus.net/blog/1212345