perjantai 2. tammikuuta 2009

Halaus ystävälle

Kiva tehdä pitkästä aikaa Magnoliaa, joten toinenkin kortti tuli tehtyä heti perään samalla leimasinkuvalla. Kuvan olen värittänyt Derwentin akvarelli- kynillä, laveerannut öljyllä ja stumpilla. Kukat Petaloo, koristelehdet YD, metallikukka Sayilalta, (Maiju teki tilauksen ja lähdin kimppaan, nyt on koristeita, niin että riittää pitkäksi aikaa:)), saattais jokunen niistä vaikka myytäväksikin olla. Tekstileimasin lainattu Maijulta. Alimmaisena kuva uusista koristeista. EDIT: kaikki myytäväksi tarkoitetut koristeet loppuneet!

16 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Ihanat värit tässäkin kortissa ja sommittelu on todella kaunis!

Taru Jehkonen kirjoitti...

Ihana kortti - mä tykkään kanssa tuosta taustapaperista valtavasti, jota olet tuossa käyttänyt. Ihania koristeita, itsekin jätin tuossa pyhinä tilauksen tuonne.... omia helyjä odotellessa :D

Merja kirjoitti...

Aivan ihana! Olen jo aikaisemminkin ihastellut nuita kukan keskustoja ja on ne vain niin kauniita! Itse niitä on vaikea ensimmäistä kertaa tila, kun ei oikein tiedä millä nimellä ja minkä kokoisia pitäisi hankkia :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kortti ja todellakin kauniit värit!
Minäkin odottelen sayilalta pakettia saapuvaksi lähiaikoina.
Arvaas vaan oliko heti tullut Paperellaan pari ihanaa leikkuria, jotka haluaisin. MUTTA MINÄ PYSYN LUJANA!
Lehtiähän lakko ei koskenut, joten tänään lähti kaupasta mukaan kauneimmat käsityöt ;o). Ostelutarve tyydytetty vähäksi aikaa...

Andrea kirjoitti...

Beautiful card.
xAndrea

Eija kirjoitti...

Just mun lempparivärekä myös. Suloinen kortti!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kortti, tuo leimakuva on ihgu, kerrankin magnolia jolla ei ole siipiä ja lettejä :)
Koristeet on kanssa mitä upeimpia (täällä vain huokailen)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniisti väritetty :)
Voi kun me ollaankin ostettu nättejä koristeita :)

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis kortti ja väritys on upea! Nuo koristeet on kyllä tosi ihania. Luulen sortuvani tilaukseen lähiaikoina... ehkä =)

Anspe kirjoitti...

Kaunis kortti!!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi kaunis ja herttanen kortti!
kukan keskustat ovat ihanat!

Anonyymi kirjoitti...

Hah. Nauroin aivan vedet silmissä itselleni nyt aamulla kun luin sähköpostin. Viime yönä "mökötin" sängyssä ja mietin että mistä kaikesta sitä taas jää paitsi. Avolla ei ymmärrettävästä syystä riitä sympatioita tällä hetkellä minun mielialan vaihteluille ja voin kyllä kertoa että saa nyt ainakin parempaa matkaseuraa, jospa sitä osaisi toista vähän piristää kun itse on paremmalla tuulella. Kiitos sinulle oikaisusta, kun tämä lukihäröinen ei osaa tulkita päivämääriä oikein..XD

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys!

Olisin halunnut mielipidettäsi kysäistä, kun olen aika amatööri näissä värityshommissa ( ja sinulla on niin kauniita kuvia ja kortteja)..Mainitsit jossain yhteydessä, että olit ostanut derwentin inktense-kynät, ja puhut ohjeissa värittäneesi derwentin akvarellikynillä. Olisin itse innokas kokeilemaan inktense-kyniä, kun watercolour-kynät mulla jo onkin. Onko kummat mielestäsi "parempia" ja miten käytössä eroavat toisistaan?

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymille! Kaunis pieni pyyntö aluksi; Olisi kivempi vastata kysymyksiin ja muutenkin lukea kommentteja, jos jatkossa voisit kommentoida nimelläsi tai edes nimimerkillä, kiitos:):) Tykkään itse käyttää enemmän Derwentin Watercolour akvarellikyniä, mutta ehkä se on vaan tottumiskysymys. Inktenset antavat huomattavasti voimakkaamman pigmentin ja en ole oikein kovin tykästynyt sen takia niihin. Nämä värittämisasiathan on kuitenkin jokaisella vähän erilaiset ja toiset tykkää voimakkaammasta pigmentistä kuin toiset, joten mitään neuvoja en sinällään näitten suhteen oikein voi antaa. Molemmat toimivat hyvin niin veden,-kuin öljynkin kanssa. Ajattelisin asian niin, että jos tykkäät voimakkaasta, syvästä väristä niin Inktenssit ovat varmasti hyvä valinta, mutta jos sulla jo on noi akvarellikynät ja tuut niiden kanssa juttuun, niin miksi ostaa periaatteessa aikalailla vastaavaa tuotetta?.

Anonyymi kirjoitti...

Iso kiitos sinulle kommenteista. =)

Pahoitteluni nimimerkin puutteesta, en taas ajatellut omaa napaani pidemmälle, kun pyörivät nuo värikynät niin mielessä.. ;)

SannaS

Anonyymi kirjoitti...

SannaS. Kiitos, kun otit huomioon pyyntöni:)