lauantai 24. tammikuuta 2009

Pieniä ostoksia

Tällä viikolla kotiutuneita uusia ostoksiani; Fastenater, K&Companyn papereita, muutama stumppi ja Gelly Roll kimallekynä.

11 kommenttia:

sari kirjoitti...

mitä ihanuuksia oletkin hankkinut!!!

AN kirjoitti...

Tuo "niittaaja" olisi varmaan kiva!

maiju kirjoitti...

Aivan ihania ostoksia :)

Hintriikka kirjoitti...

Mukavat on ostokset :)

Mihin tuota Fasternateria oikeen käytetään? Vilkkuu melkee joka toises blogissa tuo.. Nitoja siis vissii on , mutta onko niitit siis tavallisii vai jotai koristejuttui? Nimimerkillä tietämätön...

sirpaliina kirjoitti...

Kivat ostokset :)

Maaret kirjoitti...

Hintriikka! Fasternate on nitoja, jossa tosin leveämmät niitit, kuin tavallisessa nitojassa. Lisäksi Fasternateen on saatavilla koristeellisia ja kuvioituja niittejä, joten sopii korttiaskartelojoille ja skräpääjille loistavasti. Laite on lisäksi säädettävissä niin, että kortin keskellekin voi niitata:) Meinaskin ihan unohtua mainita, että niitin lävitse on myös mahdollisuus pujottaa esim nauhaa.

Hintriikka kirjoitti...

Oih....ei ois pitäny kysyy xD....hmmm....missäs se ostoslista.....

Hintriikka kirjoitti...

Nyt näkyikin Maissin blogissa jo käytetyn tuota nitojaa.. Täytyyki hommata :)

Piia kirjoitti...

Ja "vihreämmäksi" vaan menen... Hih! :D :D :D

Satu K kirjoitti...

Itselläni on tilauksessa/varauksessa tuo Fastenater. Olisiko ulkomailla joku hyvä puoti josta kannattaisi niittejä ko. vempaimeen tilata?

Maaret kirjoitti...

Satu K mä en valitettavasti osaa tässä asiassa auttaa, koska vempainhan on ihan uusi ja niittien tarvetta ei vielä ole ollut :) Heinikkaan ainakin on tulossa laitetta, joten eiköhän kohta Suomesta niittejäkin saa.