tiistai 3. helmikuuta 2009

Kreativ Blogger Award

Iloinen yllätys oli, kun AN, Kirsikka, Satu¤, ja Jehkotar antoivat tämän tunnustuksen minulle:) Kiitos tytöt, tämä lämmitti sydäntäni! Edit: 23.3 sain tämän samaisen tunnustuksen vielä Carolalta ja tietysti annoin tämän myös hänelle:) Vielä 24.3 Jeccankin muisti minua:) ...ja vielä 27.3 Susannekin

Tässä säännöt: 1. Kopiera texten till din blogg. 2. Länka till den som du fått Awarden av på din blogg. 3. Ge Awarden till minst 7 bloggare. 4. Länka till dessa på din blogg. Anna tämän seitsemälle henkilölle eteenpäin kiitoksena siitä, että käydessään sivuillani, jättävät usein mieltä lämmittäviä kommentteja: Myy ja Vilijonkka Merja Hilkka Mape Maiju Hintriikka Taava (vaikka tiedän, ettei halua meemejä) Paljon olisi muitakin, joille tämän mielelläni antaisin, mutta tällä kertaa valitsin nämä kyseiset henkilöt.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia!! Ja kuten tiedät, en laita tätäkään blogiini, mutta siitä ei pidä pahastua.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kiitoksia kovasti ilahduin kovasti tästä!

Merja kirjoitti...

Kiitos Maaret, arvostän tätä paljon!!

Hilkka kirjoitti...

Kiitos Maaret, olen tästä aivan yllättynyt:))
P.s. kukkia syntyy kuin sieniä sateella.

Anonyymi kirjoitti...

Ole hyvä vaan!
Nuo anonyymit kirjoittajat kyllä ketuttaa itse kutakin. Huomasin, että joku "mollasi" jehkottaren haastekortteja anonyyminä kerran. Ei niistä kaikista tarvitse tykätä! Ja jos kerta pitää moinen sanoa ääneen niin voisi sitä sanojensa takana kirjoittaa ja laittaa nimimerkkiä tai blogi osoitetta.
Itse kirjoitin tuossa aikä "kärkkäästi" noista ketjuviesteistä, kun epäilin sen tarkoitusperää. annoin ketjuviestin lähettäjän lukea viestit:D ei oo sen jälkeen kuulunut sähköpostiakaan;) mut et kyllä mun mielestä pitää uskaltaa kirjoittaa nimimerkillä tai sitten jättäkööt kirjoittamatta!

Tulipas vuodatusta. sori!

Mape kirjoitti...

Kiitos Maaret tunnustuksesta,,, oli ihana palata kotiin koulutuksesta kun odotti tälläinen yllätys,,, tämä todella ilahdutti,,,

Hintriikka kirjoitti...

Kiitoksia mukavasta yllätyksestä :)