keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Päivänvalolamppu Innolux Magni 28W

Olen saanut apua väsyneille silmille, kortti- ja koruaskartelusta johtuvalle päänsärylle ja ikänäölle:) Mieheni yllätti tänään kotiintullessaan tuoden mulle päivänvalolampun, jota olen jo pidemmän aikaa haikaillut. Lamppu on kuulemma sitten etukäteen saatu äitienpäivälahja:) ...Joo, joo, tiedän, enhän mä ole mieheni äiti, mutta meillä on ollut aina ihana tapa muistaa toisiamme äitien/isäinpäivinä. Päivänvalon lisäksi lampussa on suurennuslasi tarkkaa työskentelyä varten ja kyllä on ihanaa, kun ei tarvitse silmiä rasittaa pikkutarkkaa puuhaa tehdessä. Koko illan olen väkerrellyt korujen kanssa ja voin todeta; ei särje päätä ja näkee, mitä tekee:) Alla valmistajan sivuilta kuvia lampusta ja hiukan teknistä tietoakin, jos jotakuta kiinnostaa. Arvokashan lamppu oli 220.-, mutta kai mä olen sitten aika kiltti ollut, kun tällaisen lahjan sain:)...vai olisko sittenkin "herralla" mielessään jotain kalastukseen liittyvää vähän kalliimpaa hankintalistallaan, että mua..... loput saattekin itse arvata:)

Innolux Magni 28 W on erinomainen käsitöihin ja muuhun työskentelyyn, jossa tarvitaan laajaa suurennusaluetta. Magni 28 W 3D suurennuslasi- valaisimen metallinen varsi on tukeva ja jousitettu, valaisinosa on muovia. Valaisin on ulottuva ja helposti ohjailtava, mikä mahdollistaa hyvän työskentelyergonomian. 28 W:nT5 rengasloistelamppu antaa voimakkaan ja tasaisen valon. Kuvassa alla on kuvattu valon jakautuminen työpöydälle, kun valaisin sijaitsee 40 cm korkeudella pöydän pinnasta. Magni 28 W antaa valoa työpöydälle yli 1100 lx 40 cm etäisyydeltä. Suurennuslasin läpi katsottaessa etäisyydellä, jossa kuva on tarkka, valaistusvoimakkuus on yli 3500 lx. Loisteputken värilämpötila on 6400 K päivänvalo. Kirkkaanlasilinnssin halkaisija on 170 mm ja Linssinsuurennus 3D-linssillä on 175 %.

Vakio kiinnityksenä on tukeva ruuvipuristinkiinnike pöydän reunaan. Lisävarusteena valaisimien kiinnitykseen on saatavilla pöytäpainojalka, kevyesti lattialla liikkuva pyöräpainojalka ja seinäkiinnike.

9 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Voi onnea, ihana lahja ja käyttöön!
Pitää laittaa myös lahjalistaan, olen jo varannut porakoneen, työkalupakin...

Miia kirjoitti...

Oih, sä olet tosiaan ollu kiltti!!
Aivan ihana lahja ja mahtavaa, jos saa apuvälineen josta oikeasti hyötyä, jopa terveydelle. Kaiten sitä on minunkin alettava olemaan kiltti :DD

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava lahja, pitäisi vissiin toivottaa tässä vaiheessa jo hyvää äitienpäivää. Ja vielä tuohon, ettet ole miehesi äiti, mutta teillä on tapana muistaa, niin minusta se on hieno tapa, arvostaa lastensa äitiä/isää, vuosienkin jälkeen. Ps. mä en ole raskaana.

Anonyymi kirjoitti...

hieno lahja mieheltäsi, mutta joo.. varmaan hänellä on jotain kuitenkin joitakin "taka-ajatuksia".. kuten miehillä yleensä :D
kyllä nyt kelpaa!

Anonyymi kirjoitti...

Upeeta, mahtavaa! Pisteet "herralle" ja onnea Sinulle!

TARJA L kirjoitti...

Upeen lahjan sait mieheltäs:) Joo, yleensä niillä on kyllä joku taka-ajatus, jos tällasia lahjoja tulee ilman pyytämättä. Pisteet kuitenkin miehelles. Mun täytyy varmaan alkaa olla oikein ylikiltti :))

Hilkka kirjoitti...

Upea lahjan olet saanut, täys kymppi miehellesi. Täytyy laittaa tuo lamppu korvan taa kun saattaa joskus itsekin tarvita:))

Heidi Nordman kirjoitti...

Vautsi, tuollaiselle kyllä löytyisi käyttöä minunkin hämärässä askartelunurkassa. Täytyy kyllä nostaa hattua miehellesi.. =0D

Eija kirjoitti...

Hello!
Kiitti tiedosta. Tämä näyttää tosi hyvältä. Tutkinkin mistä tämän tyyppisen täältä päin löytäisi.