tiistai 31. maaliskuuta 2009

Tunnustus

Sain tämän ihanan tunnustuksen Tarjuskalta, iso kiitos ja halaus :) Ohessa siihen liittyvä selostus englanniksi... Edit: Susanne, TarjaL, Krista ja Karita myöskin muistivat minua tällä tunnustuksella, kaunis kiitos teille kaikille:)

I've got this lovely award from Tarjuska thank you ever so much :) Now I have a great pleasure to give this award to eight finnish blogs, which I often visit ; ) "This blog invests and believes in the PROXIMITY-nearness in space, time and relationships. These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prizes or self-aggrandizement! Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated. Please give more attention to these writers!” Saan ojentaa tunnustuksen eteenpäin kahdeksalle ihanalle blogille, joissa usein vierailen, Olkaapa hyvät: Eija Karita Krista MariaH Miijja Merja Susanne Taru

8 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Kiitos Maaret. Olen tästä kunniasta ihan otettu. Laitan eteenpäin kun illalla palaan töistä. Mukavaa tiistaita sinulle!

Maria H. kirjoitti...

Iso KIITOS, olet kultainen:-) Päivitän blogini myöhemmin tänään, nyt työt kutsuu...

Taru Jehkonen kirjoitti...

Kiitos valtavasti - tämä lämmitti kovasti mieltä! Päivitellään kun ehditään..

Susanne kirjoitti...

Suuret kiitokset halien kera =)


Täytyy kertoa vielä meidän Jennalta terveisiä! Kovasti tykästyi sinuun =)Kun yhdessä käydään täällä vierailulla niin muistelee, että se mummin kaveri oli tosi kiva ja hauska =))

krista kirjoitti...

Kiitos Maaret tästä! En voi olla antamatta tätä sinullekin, olet vaan yksinkertaisesti niin ihana ja luova persoona :)

Miia kirjoitti...

Iso kiitos tunnustuksesta, tämä lämmitti mieltä kovasti!!

Auringonpaistetta päivääsi...vaikka ihan puntollinen :))

Karita kirjoitti...

Kiitos Maaret tunnustuksesta :) Ja ole hyvä, haluan puolestani tämän myös sinulle ojentaa :) Sinulla on täällä blogissasi niin paljon kauniita kortteja ja täällä on päivittäin mukava käydä kurkkimassa, että mitäs kivaa Maaret on tänne taas kirjoitellut :) Minä se vaan olen niin laiska jättämään kommentteja :(

Tarjuska kirjoitti...

Olet saanut paljon tunnustusta ja eihän se mikään ihme ole. Mielellään täällä vierailee ja kauniita korttejasi ihailee. :)