sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Vaihteeksi 3D-kortteja

Aurinkoista sunnuntaita kaikille! Pääsiäinen tulee kovaa vauhtia ja näistä perus 3D-korteista kun moni tykkää, niin tein sitten vaihteeksi niitäkin jokusen kappaleen. Tein korteista yksinkertaisia ja selkeitä, ja kauniitahan ne näin kyllä ovatkin:) Oikeastaan näiden askarteleminen olikin ihan kivaa vaihtelua, mutta kyllä leimakuvilla korttien tekeminen on kuitenkin se mun juttu:) Kaikki kortit tehty 2-puolisille A6 kokoisille Le Suh - pohjille, joissa ihana eläväinen pinta, samoin 3D -kuvat on Le Suh, kehykset ja tekstit ääriviivatarroja. Samalla voisin mainita, että Heinikan sivuilla näytti olevan varattavissa ennakkoon NSS:n suomenkieliset kauniit tekstileimasimet.

15 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Ihania kortteja! Kyllä tosiaan 3D kortteja on kiva välillä tehdä, mutta mutta... Lopulta leimakuvat voittaa aina!!

Ja kiitos vinkistä. Laitin postia Heinille menemään!

Anonyymi kirjoitti...

Kaisu täällä. terve!
laitahan minulle valmiiksi pääsiäiskorteista no:t 1, 3,4 ja 6.

Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä nuo 3Dkortit ovat kauniita. Minäkin vannosin noin 1.5 vuotta sitten etten noihin leimasin kortteihin hurahda. Kokeilen vaan, mutta kuinkas kävi. Nyt saa oikein pakottaa itsensä tekemään 3Dkortteja.

Anonyymi kirjoitti...

Kaisu. Olen laittanut sulle kortit sivuun:)

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja pääsiäiskortteja olet tehnyt. Itse teen melkein pelkästään 3-D kortteja, tein vuosi sitten paljonkin leimailukortteja ne vain jäivät näiden toisten vuoksi kun niitä menee enmmän ja aika ei riitä muihin.

Unknown kirjoitti...

Voi kun kauniita :) Minua on kans jo pitempään kutkuttanut tehdä muutama 3d-kortti vaihteeksi... itse en jaksa pitemmällä aikavälillä kyllä leikellä niitä suuria määriä, mutta kiva oisi taas välillä "hermojaan kokeilla" :)

Karita kirjoitti...

Wautsi wau, miten lutusia kortteja :D Siis kerrassaan ihania :)Siis yksinkertainen on todellakin kaunista :)

Marjo kirjoitti...

Aivan ihania kortteja :D Kyllä se vaan niin on että itse pidän enemmän 3D:n tekemisestä. Katsotaan jos vaikka saisin yhdistettyä leimailun ja 3D:n.

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas, sitä ollaan aloitettu myymään ;-D Pääsiäiskortit ovat minusta parhaimmillaan 3D-mallisina ja kyllä mä teen 3D-korttejakin koko ajna... mulla sentään on vielä valmiiksi kasattuja kuviakin parisen sataa... Mä ostan siis aina kaikkea tyyliin kaverille kans, kun jotain lähden hankkimaan ;-D

Heidi Nordman kirjoitti...

Sinähän olet ahkerana ollut. komea kokoelma 3D kortteja. Itsekkin olen niitä tässä useammankin väsäillyt viikonlopun aikana että on sitten viikolla mitä päivittää blogiin kun ihan joka päivä ei kuitenkaan tähän askartelupöydän ääreen kerkeä. On se kumma miten ihmiset noista 3D korteista tykkää, jotenkin ei askartelevat ihmiset tykkää niistä kovasti kun itse taas tykkään leimatuista kaikkein eniten. =0D Onneksi meitä löytyy joka junaan. =0)

Eija kirjoitti...

Kauniin keväisiä kaikki! Omat puolensa on sekä 3d:ssä että leimailussa. Minulta ei ainakaan luonnistu leimasinkorteissa paria enempää päivässä, mutta 3d-kortteja syntyy sitten useampiakin. Ne on mulle vähän samanlainen juttu kuin marjassa käynti. Ei tarvitse paljon ajatella ja lopputulos on yleensä aina kaunis. Kiva tehdä niitäkin välillä.

Piitis kirjoitti...

Hei Maaret!
Kiitos vierailusta blogissani, minä tulin vasta vierailulle.
Upeita kortteja olet tehnyt:))
Tulen toistenkin piipahtamaan.
Terkuin Piitis, valkoinen pioni

TanjaS kirjoitti...

Joo..kyllä nämä sinun 3d kortit ovat mahdottoman kauniita kaikki, mutta kyllä leimakortissa noin yleensä on jotakin vielä enemmän.
En tiedä miksi minäkin pidän kuitenkin enemmän niiden valmistuksesta kun 3d:n.
En muuten vielä tänäänkään saanut ostettua Glitter potista.

Hyvää SU:n jatkoa:)

Loreal Blondi kirjoitti...

Näppäräsorminen olet! Kauniita kortteja koko rivi!

Hilkka kirjoitti...

Kauniita kortteja olet tehnyt. Ei ole minunkaan juttu noi 3D:t mutta eilen erehdyin taas ostamaan yhden valmiiksi stanssatun arkin Jyväskylässä Tilkkupäiviltä ja olen ne jo koonnutkin kun vaan löytäis korttipohjat mihin istuttaisin:)