torstai 23. huhtikuuta 2009

Sugar Nellie - Cheddar

Cheddar hiirulaisen väritin Promarkereilla. Taustakartongit ColorCoren, alimmaisen harmaan kohokuvion Cuttiksen kohokuviointikansiolla ja rikoin pintaa hiekkapaperilla. Punaisen kartongin kohokuvion samalla tyylillä, mutta eri kuviolla ja myöskin sitä hioin. Kirjaimet kiinnitin helmiäiskartongille ja päälle laitoin kiiltävää ClossyAccentsia. Nauhakujan leikkasin Fiskarsin boordilla ja pujotin siihen hopean väristä ohutta puolikiiltävää nauhaa. Timantit on tuttuja The Robins Nestejä.

17 kommenttia:

AN kirjoitti...

Hieno,kauniit värit ja kirjoitus kivasti ja kaikki tietysti!! ;)

Mervi kirjoitti...

Taidolla tehty taas, kiva leimakuva,-))m

Eija kirjoitti...

Siisti kortti!
Olet tainnut ommellakin :)

Eleonora kirjoitti...

WAU!
Jo on taidonnäyte, kohokuviontia ja hiontaa:)

Hilkka kirjoitti...

Vitsi miten upea taas:)) Jäin ihmettelemään että millä olet tehnyt nuo ympyrät tekstikirjainten alle?
Hienoo on, tikutettu leimakuvan reunatkin ja hyvä selostus. Täähän korvaa sen aamullisen suoran lähetyksenkin...eiks vaan...no onneksi sen voi katsoa netistä:))

Maaret kirjoitti...

Hilkka. Ympyrät tekstikirjaimien alle tein näin: Valkoisen helmiäiskartonkin stanssasin Spellbindersin yhdellä kukan keskustan stanssilla ja kohokuvioin sen sitten. Sen jälkeen liimasin siihen kiinni jo aikaisemmin Fabrianon 160 g kartongille leimatun kirjaimen, jonka siis 1/4 ympyräleikkurilla olin leikannut irti:) Aika vaikeasti selitin, mutta toivottavasti sait selvää:)

Hilkka kirjoitti...

Maaret, kiitos! Hyvin selvitit jopa ymmärsin...tack...tack:))

SannaS kirjoitti...

Wau, ihana kortti! Upeat värit, tuo harmaan sävy on tosi kaunis. =)

Tarja M kirjoitti...

Hauska kortti taas! Kivasti kohokuvoidut nuo ColorCoren kartongit, täytyykin joku kerta kokeilla. Ja kiitos taas kyydistä -eilen tosin taisi olla auto niin täynnä puhekuplia ettei eteen nähnyt, kun ajelutin sinua risteyksen ohi :DD

Maaret kirjoitti...

TarjaM. Juu, tais kuplia riittää, mutta olen tottunut jo näihin tilanteisiin, nimittäin aina ja ihan joka kerta kun ollaan Maijun kanssa liikenteessä, niin jossain kohtaa ajetaan ohi tai muuten vaan vikaan :) Aina ollaan kuitenkin määränpäähän selvitty, hih! Niin onneksi eilenkin ja ehdin vielä Ikeaankin Minnan kanssa niitä TarjaL:n tilaamia ostoksia tekemään.

Susa kirjoitti...

Wautsi Wau! Mageet värit :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tämä on tosi kiva hiiri kortti!

Taina kirjoitti...

Huomenta Maaret!
Eilen jo ihastelin tätä mukavaa ja taidolla tehtyä hiirikorttia.Aina ei ehdi kommentoimaan. Korttisi ovat aina niin viimeisteltyjä. Tykkään! Tottakai repäisen hihasta lauantaina. Meikäläisessä virtaa karjalaista verta, joten puhetta piisaa.

Heli Matero kirjoitti...

Hyvin tulee esiin kohokuviot eli ihana kokonaisuus.

Merkkari kirjoitti...

Hieno kortti! Mutta oikeasti poikkesin kiittämään hyvästä virkkausohjeesta. Olen tässä aamutuimaan väkertänyt muutaman kukan. Ohje oli helppo, jopa minulle ;) Toivottavasti kukat sopivat Jehkottaren haasteeseen :)

Purppura1/Mirva kirjoitti...

Kiitos itsellesi! Oli todella ihana nähdä livenä!

Tuo korttisi...
AIVAN MIELETTÖMÄN UPEA!

Tintti kirjoitti...

Tämä kortti on kyllä livenä paljon kauniimpi. Itse ihailin silloin noita kirjaimia ne on todella kauniin ja kiva idea. Kauniit värit kortissa ja kaikkin sopii niin kauniisti yhteen