maanantai 20. huhtikuuta 2009

Turun tapaaminen

Turun askartelutapaaminen on sitten onnellisesti ohi. Ensimmäiseksi haluan kiittää Anskua ja Tiinaa tapaamisen järjestämisestä, iso KIITOS! Tilat olivat aivan mahtavat, sotkun munkki ja kahvit, nam ja paikalla loistotyyppejä, mitä muuta voisi täydellinen päivä kaivatakaan:) Matkaan lähdin, otin Maijun kyytiin ja paikalla oltiin jo hyvissä ajoin, eikä muuten edes kunnolla eksyttykään, hih! Mitään ihmeellistä en "ehtinyt" päivän aikana askartelemaan, mitä nyt yhden leimakuvan väritin. Kahviteltiin, jutusteltiin ja maltilliseti tein ostoksia tällä kertaa. Monet blogit saivat kasvot, mutta porukkaa oli paikalla todellarunsaasti, etten läheskään kaikkien kanssa jutustelemaan ehtinyt,mutta seuraavassa tapaamisessa sitten yritän korjata tilannetta. Viihdyttiin paikalla ihan tilaisuuden loppuun saakka ja kotimatka meni taas tosi rattoisasti, niinkuin kaikki matkat, johon Maijun kanssa yhdessä menemme!
Valokuvia otin, mutta pahoittelen, ovat lähes julkaisukelvottomia suurin osa, tunnustan, valokuvaus ei ole mun vahvinta aluetta:( Näistä alla olevista kuvista ei sitten ihan sitä kivaa fiilistä näy, mikä paikalla vallitsi, mutta näillä mennään:)

Sain Sukarilta yllätyslahjaksi Maaretin kaverit -kirjan, jonka koko on A6. Kirjanen oli oikeasti tilaustyö, mutta veikeästi hän ilmoitti mulle sen antaessaan, että on myöhästynyt
synttärilahja:) Kirjanen on helppo kuljettaa mukana ja siihen on tarkoitus kerätä hyvien ystävien yhteystietoja! Kiitos vielä kerran Sukarille, olet aarre!

Maltilliset ostokset: Papereita, pitsiä...

ja Mementon musteita vihreissä sävyissä.

12 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Maaret mä nauroin kun näin nuo neljä ylintä kuvaa.... Tuli mieleen, että jos Riihimäellä oltiin suut auki koko ajan... Niin ihan kuin olisi panostettu ja kaikilla neljällä ylimmäisellä.... oli suut todella tiukalla viivalla. Olikohan nyt ihan tarkoitus kuvata tällaisia :)))))

Ihanaa tuo youdo:n pitsisetti, sellaista en bongannutkaan.

Tarjuska kirjoitti...

Onpa teillä ollut iloinen blogitapaaminen ja väkeä runsain mitoin. Ihania löytöjä jälleen. :) Keskiviikkona nähdään.:)

Anonyymi kirjoitti...

Maijukin on muuten osannut pistää "hymyn pyllyyn" tuossa kuvassa....harvinaista. :)
Sulla on niin ihania juttuja ja kortteja täällä, joten halusin jälleen jakaa sinulle kauniin tunnustuksen. Hae blogistani. :)

Terhi kirjoitti...

Voi kyllä...oli tosi kiva tavata ekaa kertaa naamatusten ja hauska päivä kaiken kaikkiaan. Mutta eiköhän me vielä nähdä...

Heidi Nordman kirjoitti...

Kiitos todella hauskasta seurasta.. Minä en ainakaan ole näemmä osannut pitää suutani kiinni...XD Täytyy siis harjoitella... =0D

krista kirjoitti...

Voi kun olisi ollut kivaa olla mukana. Mulla on tämä kevät nyt niin kiirettä, että hyvä jos ehtii kotona askartelemaan :(.

Pihku kirjoitti...

Kiva oli nähdä. Mut tuo kuva...voi jessus..mikkä makkarat leuassa ja mikä ilme....oikein hävettää... :D nyt tiedän miksi alan laidutuskuurin...tai elämäntapa muutoksen...vai mikä se nyt oli!

Marika kirjoitti...

Olisipa ollut kiva olla mukana mutta mie menenkin itä-suomen tapaamiseen vaikka harmaan kiven ja kannon!

Maaret, saanko kopsata tuon virkatun kukan ohjeen blogiini?

Maaret kirjoitti...

Marika. Ole hyvä vaan ja kiitos kun kysyit :)

Karjalan Kurtturuusu kirjoitti...

Sinulla on tosi ihania kortteja sivuillasi, ja kauniisti osaat värittää. Tuo leimasin jossa on kolme naista on minun tyttären. Hän on lähettämässä minulle postia tälläviikolla. Noita leimakuvia on myöskin tulossa, niistä liikenee muutama myöskin sinulle.

Tintti kirjoitti...

Olipas mukavaa tavata... toivottavasti tapaamme taas pian uudelleen. Kuvasta en taida kommentoida mitään, mulla ei ainakaa ole tuo suu kiinni vaikka yleesä kyllä.

Hipsu kirjoitti...

Ihanat ostokset onkin! Näyttää ihan kuin minä olisin käynyt ostoksilla :DD, on niin minunkin tyylisiäni ostoksia.
Kiva tuo pöllökirjanen, i love owls!