maanantai 4. toukokuuta 2009

Ihana blogiystävä -tunnustus

Juuri kun eilen ilmoitin, ettei viikkoon tule uusia postauksia, niin Tarjuska yllätti ja muisti minua tällaisella ihastuttavalla tunnustuksella, joten olihan se postaus sitten tehtävä :) Kiitokset Tarjuska, ojennan tämän myös sinulle, ole hyvä! Edit: Tällä samaisella tunnuksella minua muistivat vielä ainutkertaiset blogiystävät Kirsikka, MarikaL, TarjaL, Susanne ja Maria H joille lämpimät terveiset ja isot halit!

Ihania blogiystävia riittää vaikka kuinka monta -ja paljon, mutta tällä kertaa ajattelin ojentaa tämän seuraaville ihanille ystäville: Eija Merja Karita TarjaL ja Susanne Olkaa hyvät, olette kaikki ansainneet tämän!

8 kommenttia:

Tarjuska kirjoitti...

Kiitos myös sinulle. Olet ehdottomasti ihana blogiystävänäni ja onni, että olemme saaneet tutustua ihan livenäkin. :) Ihanaa kevättä sinulle ja saavun taas ihailemaan kauniita korttejasi. :)

Eija kirjoitti...

Huomenta Maaret ja lämmin kiitos!
Olen saanut tutustua sinuun talven aikana ja monta hauskaa hetkeä on jo vietetty yhdessä. Olet myös atk:n taitajana ykkönen ja joka päivä käyn kurkkimassa taidokkaita korttejasi. Kiitos sinulle siis monesta asiasta. Ihana Blogiystäväni!
.. yritä nyt kestää siellä lomalla.. ;)

TARJA L kirjoitti...

Lämmin kiitos sinulle Maaret. Se oli onnenpäivä, kun sinuun tutustuin ja sinusta ystävän sain :)Monta hauskaa naurun täytteistä hetkeä on vietetty yhdessä.Olet avulias,iloinen ja avara sydäminen ja erittäin hyvä kortin tekijä.

Terveisiä sinne luonnon keskelle :)

Susanne kirjoitti...

Oikein paljon kiitoksia halien kera =) Blogimaailmassa parasta onkin ihanien ystävien saaminen. Täytyy sanoa että ihanan räiskyvä ja iloinen persoona olet sekä huumorintajua löytyy vaikka kuinka. Aurinkoista loman jatkoa!

Karita kirjoitti...

Voi kiitos Maaret :) Mutta sinäpäs oletkin vielä ihanampi blogiystävä :) On ollut aivan ihana saada tutustua sinuun henkilökohtaisestikin. Olet niin iloinen ja hauska persoona :)

Merja kirjoitti...

Kiitos Maaret!! Sinä olet ihana blokiystävä!! Loistava kommentoija ja ihana ja avulias ja ja ja...

Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka paljon! On ollut ihana tutustua vähän oikeastikin!

Haleja!

Marika kirjoitti...

MoikkaMoi,

Minullakin on sinulle tämä tunnustus!

Ihanan korun olet saanut aikaan!

Maria H. kirjoitti...

Minulta saat tämän tunnustuksen myös, ole hyvä:-)