tiistai 26. toukokuuta 2009

Vaatimattoman pienet ostokset

Pieniä uusia hankintojani, vaatimattomia, mutta silti aika kivoja ja tarpeellisia mulle: Aivan ihana Bosskutin lehtistanssi ja Promarkerin Sandstone -värisävy. Hyviä stumppeja, jotka ovat sopivanpehmeitä käyttää kuivapastellien kanssa. Nämä ostokset ovat Heinikasta...

ja neliökorttipohjia eri väreissä, nämä Paperellasta.

4 kommenttia:

Maisku kirjoitti...

Kiitoksia kehuista:) Niitä on aina mukava kuulla.. Noista stumpeista ois kysyttävää, että täytyykö joka värille olla oma stumppi ja millä niitä teroitetaan? Mistä ne on tehty, eli siis onko ne kovia vai pehmeitä? Stumpit kun on mulle ihan uus tuttavuus..

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Kivat ostokset ja muakin kyllä kiinnostaa nuo stumpit,ei ole mitään hajua niiden käytöstä.Upean värisiä korttipohjia ja tuo lehtistanssi on upea.Varmaan pian saadaan ihailla näitä kauniita lehtiä korteissasi.

Maaret kirjoitti...

Maisku ja Ansku. Stumpeilla levittelen siis joko kuivapastellivärejä ja/tai akvarellivärejä öljyllä. Stummppeja on monenlaisia ja kovuisia. Minusta suht pehmeät sopivat kun kuivana levittää värin, kovemmat sitten öljyn kanssa. Stumpit on valmistettu paperista ja teroitetaan hiekkapaperilla. Hyvä on olla muutamia ja ihanteellista tietysti olisi, jos jokaiselle värisävylle löytyis oma. Hyvän mielistumpin löytääkseen on vaan kokeiltava erilaisia ja löydettävä se "oma", mistä tykkää! Hutiin on mennyt mulla monta kertaa, ennkuin sopivat ja mieluisimmat olen löytänyt. Nämä kuvatut ovat ihania kuivapastellien kanssa, öljylle liian pehmeitä :)

Maisku kirjoitti...

Kiitokset opastuksesta! :) ehkäpä tulee itelläkin joskus noita hankittua, nyt levitän värin pumpulipuikoilla. Niillä on vaan vaikeeta levittää pieniä yksityiskohtia ja kapeita alueita, kun puikoojen päät ievät ole kovin ohuita.