keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Vielä yksi kortti ylioppilaalle

Vielä yksi yo-kortti, joka on lähes samanlainen kuin kaksi edellistäkin, pääasiassa olen vain värejä vaihdellut ja hiukan muuttanut koristuksia :) Taustapaperi Basicgreyn, leimakuvan väritys Promarker ja kuivapastellit. Alimmainen kukka helmiäiskartongista Spellbindersin stansssilla, keskimmäinen retro ja päällä paperiruusu. Kaksi boordia Fiskarsin leikkurilla ja aito pitsi niiden päällä. Lehdykkäiset tein L-Em leikkurilla. 3D-tarrapaloilla kohottelin taas kuvan, tekstin ja kukkasetkin.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kortti - kivasti olet käyttänyt noita leikkurikuvioita yhdistettynä pikkuruusujen kanssa ja olet saannut näyttävän kokonaisuuden noista. Kuolaan noita leikkurikuvioita,koska mietin koko ajan omia tulevia hankintojani:)

AN kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Oikein kaunis kortti ja väreistä tykkään kovasti, kuten arvata saattaa.Ihana tämä Hänglarien ylioppilas.Mun täytyisi kanssa jaksaa tehdä näitä yo-kortteja vielä,mutta alkaa jo maistua puulle ja tuntua työlle se homma,kun niitä on jo useampi tullut väännettyä.Siskon tyttö pääsee ylioppilaaksi ja suvulle täytyisi kortteja tehdä..mielekkyys katoaa,kun on pakko tehdä jotain tiettyä.

Jutta kirjoitti...

Ihanat on värit ja koristeet kortissasi. Tuo Hänglarin yo-tyttö on tosi kiva.

TanjaS kirjoitti...

Järisyttävän upeat värit. Se että tässä on upea leimakuva, upeat kukat, pitsi jne. kruunautuu juuri näillä väreillä ja niiden "rytmillä". Alla olevissakin olen ihaillut juuri samaa: vahvojen värien täydellistä rytmitystä. Minä en tiedä mikä se "rytmitys" on oikealta nimitykseltään :) Itse tarkoitan sopusointua ja toistuvuutta sopivasti. :)

Susanne kirjoitti...

Jälleen todella kaunis kortti! Ihanat värit ja kokonaisuus upea. Kukkaset myöskin ihanat =)

Ritva kirjoitti...

Onpa taas aivan ihania kortteja - sulla on taito hyppysissä!
Olisin kysynyt tuosta ceridalista ja kuivapastellikynistä, minulla on nyt tuota öljyä sekä cretacolor -kuivapastellikynät, mutta en kai osaa kun ei oikein levity tms...
mitä paperia käytät, paksuus ja merkki? - jos se siitä mukamas on kiinni...mulla 200 grammaista taitaa olla nyt, merkkiä en muista, kun töistä kirjoitan :)

Maaret kirjoitti...

Ritva. Paperina Fabriano 200g, saman merkkiset kynät ja öljy kun sullakin. Stumpilla levitän öljyn ja todella hyvin levittyy. Voisko stumpin kovuudella olla vaikutusta, tai sitten vaan harjoitusta, harjoituksen perään:):):):):) Älä anna periksi, kyllä se sullakin varmasti vielä onnistuu!