keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Balin puuhelmet koruiksi

Tein tänään mökkimaisemissa ihastuttavan löydön. Jokin aikaa sitten perustettu pihapuutarhamyymälä, johon tutustuminen oli vielä jäänyt tekemättä ja tarkoitukseni oli käydä sieltä ostamassa ruohosipulin taimia, osottautuikin kerrassaan ihastuttavaksi myymäläksi. Ruohosipulia ei löytynyt, mutta Balilta tuotuja kuvioituja puuhelmiä kylläkin. Vaikka en normaalisti puuhelmistä koruja valmistakaan, niin tällä kertaa oli kyllä tehtävä poikkeus. Helmet eivät kovin tasalaatuisia ole, mutta se kai niissä viehättikin, joten ostin muutamia erilaisia ja tässä yhdet niistä valmistuneet. Kaulakorun pujottelin ruskeaan vahanauhaan ja laitoin lukon. Rannerenkaan pujottelin "kuminauhaan".

10 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Hienoja ovat!! Ai olette jälleen mökkimaisemissa:) Pakko kertoa sinullekin, tulin eilen mökiltä pois kun luvattiin sitä julmaa vesisadetta...noh eipä tullut meille:)Mutta äsken, siis keskellä kirkonkylää tuli peura juosten tuolta huoltoaseman suunnalta rantatietä pitkin ja loikki sitten naapuririvitalon takapihaan päin...valitettavasti on niin paljon puskia edessä että häipyi silmistä...mun ikkunasta on noin 30m siihen mistä meni!!! Täällä tais vaan kaikki muut jo nukkua kun klo oli jo 23.

Susa kirjoitti...

Ihania koruja! Ja niinhän se on, että helmien "tasalaaduttomuus" tekee koruistasi uniikimman :)

Hyttysetöntä ja aurinkoista mökkeilyä :)

Liisa kirjoitti...

Upeat helmet. Todella kesäiset, tunnelma on suoraan jostain hiljaiselta aurinkorannalta :D

krista kirjoitti...

Ihanat korut. Tuo pieniin kesäkauppoihin tutustuminen on yksi asia josta todella tykkään kesässä!

Hipsu kirjoitti...

No kyllä on ihanat :)
Tykkään ihan hirmuisesti!

TARJA L kirjoitti...

Tosi kauniit ja kesäiset korut olet tehnyt.Tykkään!!!

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Kauniit korut ja upeita nuo helmet!Ajatella että joku muka ihan oikeasti maalaa tuollaisia käsin..Huh,huh,kyllä siinä kärsivällisyyttä ja vakaata kättä tarvitaan.Minusta on hienoa,että jokainen helmi on uniikki ja erikokoisuus ja muu antaa vaan elävyyttä tällaiseen koruun.Erittäin hienoja ovat.

Eija kirjoitti...

Ihanat! Nämä on just sun tyyliset kun muistelen tekemiäsi helmiä.

Riituli kirjoitti...

Todella upeita koruja! Teitpäs hyvän löydön!

PÄIVI kirjoitti...

Hei! Nyt sain luotua googletilin....mukavaa kesää sinulle myös...kivat sivut sinulla. T.Päivi