lauantai 6. kesäkuuta 2009

Elzy Bells - hääparille

Tein toisenkin hääkortin jo aikaisemmin käyttämälläni Elzy Bellsin leimakuvalla. Hiukan koristemateriaaleja vaihtamalla tuli kortista omasta mielestäni aika tyylikäs. Taustapaperi K & Companyn - La Boutique. Leimakuvan värittelin taas Promarkereilla ja kuivapastelleilla ja kiinnitin sen 3D-tarrapaloilla taustaansa. Kullanhohtoisesta helmiäiskartongista leikkasin pitsin alla olevan boordin ja lehdet. Kukkasen värittelin Grunge Collectionin kukkaleimasimelle suoraan sivellinkärkitusseilla, leimasin sen valkoiselle kartongille, jonka sitten leikkasin retroleikkurilla irti. Viimeistelin kukkasen reunat vielä Encoren rosalla leimasinvärillä. Metallikukkanen Sayilta ja paperiruusu Heinikasta.

12 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

Kaunis! ja todellakin tyylikäs! ihanan herkkä kokonaisuus! =) Iloista viikonlopun jatkoa!

Mervi kirjoitti...

upea ja juhlava;-))m

Maisku kirjoitti...

Kaunista! Miten sie saat noi kuvat tuolleen, että ei oo tuota "ylimääräistä" reunoilla? Ja värit näkyy niin selkeesti. Itellä tulee aina vaan niin tummia kuvia.. :/

Maaret kirjoitti...

Maisku! Mulla ei ole mitään kuvankäsittelyohjelmaa käytössä, enkä sellaista varmaan osais käyttääkään. Ainoa, mitä voin kuville tehdä niiden ottamisen jälkeen on, että käyttöjärjestelmässä Xp, Paintilla saan rajattua kuvat :) Kamerana mulla on n. viisi vuotta vanha pieni digipokkari ja makrokuvauksella kuvat napsin.

Hipsu kirjoitti...

Kaunis ja juhlallinen kortti. Ihanat väritykset ja kokonaisuus! :)

AN kirjoitti...

Kaunis kortti!
Ja kiitos raparperivinkistä,niinhän sen tietysti voi säilöä helpoimmin!!

Tintti kirjoitti...

Molemmat hää-kortit ovat todella kauniita ja rauhallisia... Olet onnistunut todella hyvin. Väritykset taas aivan loistavia!

Maisku kirjoitti...

Mie löysin Picasan kuvankäsittelyohjelman netistä (se on ilmainen) ja ajattelin opetella parantelemaan noita kuvia.. Vaikuttaa ihan helppokäyttöiseltä:)

TanjaS kirjoitti...

Kukat on taas niin IHQ ;)Kuten koko kortti.

Saron kirjoitti...

Todella kaunis hääkortti!!!

Carola kirjoitti...

Tosi upea ja juhlava kortti. Mistä voi hankkia näitä metallisia "kukkia"/osia mitkä on kukissa? Niillä varmaankin jokin nimi mutta kun en tiedä :)

Maaret kirjoitti...

Carola. Metallikukkia saa tilattua Sayilalta Hollannista, http://www.sayila.nl/