tiistai 28. heinäkuuta 2009

Pennyn Rintsikkakissa

Pitkästä aikaa yksi Penny Blackin leimasimella tehty kortti. Tämä iki-ihana rintsikkakissa jaksaa aina hymyilyttää, ainakin mua :) Leimasinta en omista, vaan muistaakseni Maijulta aikanaan muutaman kuvan olen leimaillut. Taustapaperi K & Companyn, kuva väritetty kuivapastelleilla, perhoset Ek Succesin leikkurilla, jotka kohokuvioin Cuttiksella. Kukat Hydrangea - Wild Rose, hopeanvärinen välihelmi ja timantteina The Robins Nestit. Tekstileimasin jälleen Pammun ja Merja hoitamasta tilauksesta.

13 kommenttia:

Taru Jehkonen kirjoitti...

Ihana kortti!

AN kirjoitti...

Kauniisti olet saanut kisun taas kiikkumaan! Perhosrt on kivankokoiset,pitäisi hankkia itsellekkin!

Susa kirjoitti...

Ihanuus mikä kortti! Kauniita yksityiskohtia!

MinnaK. kirjoitti...

Ja mikäs kissan on noissa köllötellä :)
Kaunis väritys ja nuo perhoset on kivat :)

SannaS kirjoitti...

Ihana!!! Niin kaunis kortti! Tää söpöliini kisuli on aina yhtä valloittava, pitänee itsekin pitkästä aikaa kaivella tämä leimailuinnostukseni aloittanut kaveri esille. =)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi kuin söpö vaalenpunainen kisu kortti! tosi ihanat noi perhoset omat perhoset ovat kadoksissa täl hetkellä mut ehkä löytyy kun siivoon askarteluhuoneen!

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on kyllä sellainen ikuinen suosikki kuva:D

Tosi suloinen kortti, ja plakaattia olis blogissani tarjolla;)

Eija kirjoitti...

Tää vään on niin söpö kuva ja olet tehnyt siitä ihan Maaretmaisen kortin :) Siis kaikkine yksistyiskohtineen ja viimeistelyineen tosi kauniin.
Tuo EK:n perhonen on just sopivan kokoinen kun sen livenä näin ostettuani leikkurin lopulta. Kun vielä ehdin tekemään siihen sopivan kortin..

Maisku kirjoitti...

Tämä on ihana:) Itekin yritin tuota kuvaa värittää, mutta ei se ihan noin hyvin onnistunu kun sulla. Ja toi teksti on mitä ihanin, ite myöhästyin tuosta leimaisin tilauksesta, nyt harmittaa..

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Söötti kortti ja tuo kuva on kyl niin ihastuttava.Se on ensimmäisiä kuvia,mitä aikanaan tuli hankittua ja yhä se vaan jaksaa miellyttää ja pistää hymyn huulille.Värimaailma kortissa on harmonisen kaunis ja nuo perhoset todella kivoja.

Valto kirjoitti...

Tää on hauska!! Kertaalleen olen sulta tällaisen muistamisena saanut ja se hymyilytti jo silloin - ja nostaa näköjään hymyn huulille aina vaan uudelleen. Söpö!

Piitu kirjoitti...

Kaunista, kaunista! Ihana leimakuvakin =)

Mervi kirjoitti...

Ihania kortteja olet tehnyt taas, itsekin ekan tällaisen värittelin kortiksi, ei se niin helppo ollutkaa mitä luulin, mutta hauska kuva, kiva myös tuo Art'in pelaaja, hienoja yksityiskohtia kukissa;-))m