maanantai 14. syyskuuta 2009

KIITOS !

Rauman tapaaminen on sitten ohi. Suuret kiitokset kaikille mukanaolleille vanhoille ja uusille blogitutuille,oli taas mukava nähdä :) Erityiskiitokset tietysti Tarulle upeasti onnistuneesta tapahtumasta. Lähdimme Raumalle jo lauantaina aamupäivästä seuranani MinnaK ja tyttäreni Annika (blogittomia molemmat). Saavuimme perille jo hyvissä ajoin n. klo 14.00, kirjauduimme vain hotelli Cumulukseen ja lähdimme heti jalkaisin tutustumaan Rauman vanhaan kaupunkiin ja kävimme myös syömässä paikallisessa BuenaVista ravintolassa. Kuuden maissa illalla ajelimme Ooperiin, (askartelutapaamispaikka)hiukan auttelemaan Tarua tapaamisen järjestelytehtävissä. Hyvissä ajoin illalla palasimme hotellille, katsottiin BB, jutusteltiinja suht ajoissa mentiin nukkumaan.
Aamulla syötiin hotellilla aamiainen ja askartelutapaamisessa oltiin hyvissä ajoin jo heti 10.30.
Kamera oli tietysti annettujen etukäteisohjeiden mukaan mukana ja ladattuna, mutta kuvaaminen meinas taas täysin unohtua. Muutaman hätäpäissäni otin ja sen kyllä niiden laajusta huomaakin. No, laitan ne kuitenkin näytille, ehkä niistä jotain selvää kuitenkin saa.
Tarullahan oli ollut vähän aikaa sitten synttärit, niin samassa yhteydessä ojennettiin sitten Tarulle lahjoja. Tarun lempparivärit kun ovat musta, punainen ja oranssi, niin virkkasin mustasta Novitan Nalle aloevera langasta kolmiohuivin. Massoista pyörittelin ja tein pitkän musta/graniitinharmaan kaulakorun ja

varsinaisen kortin tilalla ojensin Spellbindersin piparistansseilla, Cuttiksen Olivia kirjaimilla -ja kukkasillatehdyn pakettikortin.

Ennen tapaamista oli Taru myös heittänyt haasteen, että jokainen askartelisi itselleen nimiständin pöydälleja rintamerkin tai vastaaavan. Pöydälle tulevan askartelin,

mutta kaulalla roikkuvan nimilapun Fimomassoista tein jo aikanaan Leimailutaivas -tapahtumaan.

Heikkolaatuisia kuvia tapahtumasta, pahoittelut siitä.

Demoilin Sinellin nimissä Fimo-massasta nappeja ja tässä kuva niistä.

Tapaamisessa tehdyistä ostoksista teen oman postauksen hiukan myöhemmin.

11 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Niin upeita nappeja että aivan kateellisena katselen!!!!

Aija kirjoitti...

Kiva kuulla että teillä on ollut onnistunut reissu. Eikä nuo kuvat niin honoja ole :) hyvin niistä tunnelma välittyy.
Tuota sinun kaulanauhaasi ihailen kyllä edelleen, se on vaan niin tyylikäs!

Sari kirjoitti...

Jaahas olenpa taas edustuskunnossa näköjään. Mutta kiva oli nähdä taas, vaikka vasta lähtiessä juteltiinkin..
Olen itsekin joskus tehnyt fimosta esim. avaimenperiä, mutta jäivät jotenkin pehmeiksi. Ilmeisesti uuni ei sitten ollut oikeassa lämmössä, vai? Luulin, että uunin oma digitaalinen mittari olisi tarkka.

Maaret kirjoitti...

Sari. Juuri niin, epäilen myös, että uunisi on ollut liian kylmä :(
Siksi suosittelenkin jokaiselle ostamaan erillisen pienen uunilämpömittarin.
- Maaret -

Eleonora kirjoitti...

Ja siellä kaikilla oli niin muukaavaa voi jospa oisin saannut olla mukana;)
Tosi kivan ja rennon näköinen tapahtuma! Ja upeita nappeja ja minäkin edelleen kovasti ihailen sitä "koruniminauhaa"!

Heli Matero kirjoitti...

Kiva oli nähdä pitkästä aikaa, ja kiitos vinkeistä...maltoin kuitenkin mieleni.Demosi oli innostava!

Pihku kirjoitti...

Kiva nähdä! Kiitos hyvistä vinkeistä ja neuvoista nappien teossa!

Kirsikka kirjoitti...

Oli kyllä taas ihanaa nähdä ja vaihtaa kuulumisia. Enemmänkin ois voitu, mut kun oli kaikkea muuta mukavaa järkättynä =)

Sammacco kirjoitti...

Kiitokset seurasta! Nyt löytyi heti kaikki leimasimet mitkä muistin mukana olevan, tosin akryylipalikka piiloutui omaan taskuun.... ;)

Susanne kirjoitti...

Mahtavia ostoksia =) Virkattu hartiahuivi näyttää myös todella kauniilta samoin koru ja napit. Nyt on tullut enemmän virkattua ja kudottua kuin tehtyä kortteja.... mutta tämä on aikalailla joka syksyinen traditio.... villasukkia, hanskoja yms. Nyt olen innostunut myös kukkasia kutomaan Huopasesta ja tyynynpäällisiä Temposta.

Cee S kirjoitti...

Teidän tapaamisten kuvat näyttää ihan mielettömiltä, harmittaa etten itse löydä askarteluhenkistä porukkaa niin paljon täältä etelästä että voisi järjestää jotain tuollaista porukalla. Olen ihan kade, kyllä on sanottava.