tiistai 6. lokakuuta 2009

Art Impressions - Bud

Tähän korttiin olenkin sitten ensimmäistä kertaa käyttänyt ompelukonetta. Ompelin taustapaperin reunat ja tekstuuripintaista Amerian Craftsin kartonkia ja tykästyin tyyliin. Taustapaperi on My Mind´s Eye, josta ressailin reunat. Leimakuvan värittelin jälleen Promarkereilla ja kuivapastelleilla Ceridal-öljyä apuna käyttäen. Onnea-tekstin kirjaimet on Stampin`Upin setistä, jotka leikkasin irti pienellä ympyräleikkurilla ja liimasin hiukan isommalle kohokuvioidulle ympyrälle ja kiinnitin ne sitten 3D-tarroilla taustaan.

12 kommenttia:

AN kirjoitti...

Oikein hyvin sopii ompelu tuohon korttiin--pitäisi enemmän käyttää-mutta kun se on tuolla säilössä ja niin tilaa vievä-jos tähän sen nostaisi--kortti on hieno!!

Mervi kirjoitti...

Tää on hiano miäs- kortti;-))m

SannaS kirjoitti...

Ihanasti väritetty komea mies! Tyylikäs ja kaunis kortti! =)

Riituli kirjoitti...

Hauska kortti! Kauniisti väritetty ja kiva kokonaisuus. Tuo ompelu on kiva yksityiskohta.

Oma ompelukoneeni ei valitettavasti sovi lähellekään askartelupöytääni. Eli ompelukoneen käyttö on toistaiseksi pois suljettu vaihtoehto minulta. Harmi.

sari kirjoitti...

todella upea ja hauska kortti!!!

Maisku kirjoitti...

Hieno kortti! Jotenkin ihanan rosoinen:) Mie tykkään kyllä!

Hilkka kirjoitti...

Aivan ihgu mies tässä kortissa!!
Mullakin nuo tekstit, näyttää hyvältä tuollei tehtynä...nyt pitäs sitten löytää vaan isompi ympyräleikkuri. En oikein ole tykännyt paljaaltaan noita tekstejä käyttää:))

krista kirjoitti...

Ihana mieskortti :). Minä olen kans pari kertaa koittanut ommella korttiin, mutta jälki ei ole vastannut haaveitani ;). Kaipaa harjoittelua, mutta mullakin on niin iso kone, ettei mahdu askartelupöydälle (ei sinne kyllä tällä hetkellä taida mahtua muuta kuin korttipohja :D).

Pitsihame kirjoitti...

Korttiasi ei voi hymyilemättä katsoa ;)
Hiano on miäs, mut nii on korttikin!

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Kiva,sopivasti miehekäs kortti.Ihkuja papereita ja värejä.Itselläkin on monasti ollut mielessä koettaa tuota ompelua kortiin,mut siellä se kone vaan kaapissa kököttää..

Susa kirjoitti...

Magee miehinen kortti!!! Upeat värit!!

Piitu kirjoitti...

Hieno kortti! Tuo ompelunjälki passaa hienosti korttiin =)