lauantai 17. lokakuuta 2009

Askartelutapaaminen Tikkurilassa

Jo kolmannen kerran Craftican Anne järjesti askartelutapaamisen Tikkurilassa.Tällä kerralla meitä oli reilut 30 innokasta paikalla. Suurin osa oli entuudestaan mulle tuttua porukkaa, mutta sai muutama "vanha" blogiystävä kasvotkin. Oli tosi kiva tavata ensimmäistä kertaa livenä mm. SannaS, Eleonora ja MariaH:), todella mukavia ihmisiä kaikki :) Anne oli järjestänyt ohjelmaa, mm. demoiluja, joista MariaH esitteli meille mm. Distress Ink musteilla leimakuvien värittämistä ja korttien sisäsivujen koristelua. Anne itse esitteli erilaisten rasioiden koristelua. Tarjoiluakin oli monenmoista, kahvia, teetä, suolaista ja makeaa, joten ei me nälissäkään jouduttu olemaan:) Ostoksiakin oli mahdollisuus tehdä. Itse ostin Minnan ja Tainan kanssa kimppaan vain jouluisen 12x12 paperikon My Mind´s Eye - Laundry Line, papereissa mielettömän ihana kiilto ja Pepplesin pyyhekumin. Alla valokuvia tapahtumasta, klikkaamalla kuvia saat hiukan suurennettua niitä .

10 kommenttia:

marke kirjoitti...

Kiva tapahtuma oli ja demoilut olivat ainakin minulle hyödyllisiä ja kiinnostavia. Jotain tuli hankittua mukaankin....nähdään taas jossain tapaamisessa=)

Karita kirjoitti...

Kiitos kivasta postauksesta. Paljon on kivoja kuvia, joissa tuttuja kasvoja :) Nyt vähän kieltämättä alkoi harmittamaan, kun en itse ilmoittautunut :( Ehkäpä ensi kerralla... Hauskaa teillä on näyttänyt olevan :)

Pitsihame kirjoitti...

Karita/Riihimäki???
En tunnistanut... ymmärtänyt...voih...
Kiitos kuvista Maaret!

Eleonora kirjoitti...

Tosiaankin oli kiva nähdä:) Oli kiva ja minusta niin mukavan rento tapaaminen, vaikka ei ehkä noista mun ilmeistä/käsipuuhkasta ehkä arvaakaan;)

Ninskulandia kirjoitti...

Minulle tapaaminen oli ensimmäinen kerta ja tykkäsin tosi paljon.
Kiitos kuvista!

Heli Mater kirjoitti...

Kiva oli nähdä, vaikka ei montaa sanaa keritty vaihtamaan.

maiju kirjoitti...

Kivoja kuvia otit... Harmi kun omasta kamerista oli se akku ihan loppu ... pitäisi aina muistaa tarkistaa.

Oli kiva nähdä taas pitkän tauon jälkeen ;)

SannaS kirjoitti...

Aivan ihana oli tavata livenä. Ei se kameran pakoilu näköjään auttanut ;) Jään odottelemaan innolla teidän Crop-a-dilet saapuvaksi, tahtoo kanssa!! =D

krista kirjoitti...

Harmillista kun tämä meni multa ihan ohi. Ois ollut kiva nähdä pitkästä aikaa :).

Maria H. kirjoitti...

Olipas kiva tavata ihan livenäkin!! Ja nopsaan tuolla aika menikin. Ihmesti mäkin ehdin tuolla shopatakin jotain! Toivottavasti nähdään uudelleenkin:-)