keskiviikko 28. lokakuuta 2009

DT -kortti P*skarteluhaaste #12 - Pitsi

Tämän viikon haasteesta tykkäsin erityisesti. Halusin tehdä kortistani hyvin yksinkertaisen ja tavoitella hiukan Vintagetunnelmaa. Käytin väreinä vain tummanharmaata, mustaa ja valkoista.
Taustapaperi on BasicGreyn - Granola paperikosta, jonka reunat ressailin. Kuva saatu aikanaan blogiarvontavoittona Pipaiitalta. Saniaislehdet tein L-Em leikkurilla ColorCoren BlackMagic - Awake kartongista, samasta kartongista tein myös kehyksen kuvan ympärille Spellbindersin stanssilla ja yhden retrokukan. Valkoinen pitsikehys tallinnasta, metallinen jostain ulkomailta :) ja kukkasen virkkasin itse. Timantit on The Robins Nestejä.

22 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Tämä on aivan ihana:) Kadehdin tuota sinun itse virkattua kukkasta....on niin mahdottoman kaunis. Vaikka olen ikäni virkannut ja kutonut niin en saa noin hienoa vai olisiko syy siinä että käytän äidin ikivanhoja lankoja ja ne ovat mitä sattuu.

Minna kirjoitti...

Kaunis, kaunis, kaunis...

Eleonora kirjoitti...

Tämä on Upea! Ihanan yksinkertaisen kaunis:)

Kirsi kirjoitti...

Todella herkkä tunnelma tässä kortissa. Mielettömän upea toteutus minun mielestä vaikeilla värisävyillä. Eli harmaa, valkoinen, musta yhdistelmä ei mielestäni ole helpoin mahdollinen, mutta sinä olet onnistunut tässä täydellisesti =)

Susa kirjoitti...

Oi WAU!! Kerrassaan UPEA!! Tässä kortissa on kaikki kohdallaan!!

Mervi kirjoitti...

Tyylikkään kaunista, upea kukka. Haaste oli myös minulle mieleinen, piti tehdä heti pois, vaikka olisi ollut muutakin. Mutta hei, meillä paistaa aurinko, iltapäivällä pihatalkoot;-))m

SannaS kirjoitti...

WAU!!! Ihan valtavan upea ja tyylikäs kortti! TYKKKÄÄÄÄN!!! =)

annukka kirjoitti...

Tästä tykkään, vaikka pitsit yleensä onkin mulle yöks-juttuja... Mutta tämä ei ole liian imelä, mustavalkoisuus tuo tosi kivasti särmää. Silti kauniin herkkä!

PäiviR kirjoitti...

IHANA! Todella tyylikäs vintage-henkinen kortti.

ps. Sorry, mut taidan olla aivan rakastunut sun Melviniin. Heti päästyäni sivullesi, piti tarkistaa onko Herra paikalla ja olihan se siellä. Se mies sitten osaa tehdä naisen iloiseksi... :D

Pitsihame kirjoitti...

Simppeli ja kaunis!
Mix ei aina vaan voisi olla pitsiä ja pitsiä ja kaunista ja mustaa ja harmaata ja valkoista ja välillä pinkkiä ;)))

Katjuska kirjoitti...

Tämä on niin kaunis ja harmoninen kokonaisuus. Tuo harmaa on tosi tyylikästä!

Kiva, kun kävit laittamassa vinkkiä QuicKutzin kanssa, täytyy koittaa sitä kartonkilisäystä vielä :) ja olen koittanut käyttää b-levyä aina molemmin puolin, mutta saattaa se pikkasen kupera olla...toivotaan että uudet b-levyt tuo jonkinmoisen avun :D

Piitu kirjoitti...

Mielettömän kaunis!

Katjuska kirjoitti...

Minä täällä taas...olet kyllä ihan enkeli! nyt se hankala stanssi leikkaa kuin unelma, kun laittoi sen kartongin väliin! Siis mahtavaa, upeeta! kiitos kiitos kiitos :)

Saron kirjoitti...

Ihan MIELETTÖMÄN upea kortti!!!! Nuo värit ja kuva ja kaikki sopivat niiin hyvin toisiinsa!! Aivan Mahtava tunnelma tässä kortissa!!

Carola kirjoitti...

Ihana ja tosi tyylikäs kortti, tykkään kovasti :)

Carkki kirjoitti...

Siis niin ihastuttava kortti, pitsin olet laittanut ihanasti kuvaa kehystämään !

Ritva kirjoitti...

Hillitty, kaunis kortti - tyylikkäät värit, pitsit ihania...

Niina kirjoitti...

Tosi kaunis kortti. Väri oli ensi alkuun vähän ankea, mutta kun aikansa katseli, niin on se vaan tosi nätti. Vanhanajan tunnelmaa.

Kirsikka kirjoitti...

Voih, mikä ihanuus =)
Pitsi on aseteltu upeasti ja tuo kukka.... upea taideteos =)

Kahvinpapu kirjoitti...

Voihan vietävä, kyllä on todella upea kortti!!!
Kysyit noista titanic kortin tähdistä -ovat lävistetty EK success folk star lävistimellä. Keltaista kokoa (olisiko medium?)löysin Variston Sinellistä parisen viikkoa sitten.

Tiituli kirjoitti...

Erittäin tyylikäs kortti. Toi virkattu pitsikukka on hieno ja sen upeutta lisää tuo Päällä oleva kukka.

Valto kirjoitti...

Vaikuttava!!