perjantai 23. lokakuuta 2009

Paperitaivaan DT -kortti - Sarah Kay

Kortin taustapaperin tein leikkaamalla ensin Fabrianosta 12,8x12,8 kokoisen palan, jonka suihkutin kokonaan Glimmer Mistin - Candy Apple Red sävyllä. Heti suihkutuksen jälkeen rypistelin märän kartongin päälle elintarvikekelmua, jonka jätin paikoilleen kunnes kartonki oli kokonaan kuivunut. Tämän tekniikan mulle on näyttänyt blogiystäväni Pammu ja on kyllä ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu. Leimakuvan Sarah Kay - Noël Charityn värittelin Promarkereilla ja kuivapastelleilla. Kuvan taustalla olevat kartongit ovat ColorCoren - BlackMagic, Hypnotic. Lumihiutaleet tein Carlin paperileikkurilla - Snowflake CP-1. Kukkaset ovat Priman - E Line, valkoinen, joista päällimmäiset värjäsin samalla Glimmer Mistillä, kuin taustapaperinkin. Kaikki tarvikkeet löytyvät Paperitaivaasta, paitsi timantit ovat vanhaa omaa varastoa.

14 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

IHANA!!! Todella upea kortti! Kauniisti väritetty tosi suloinen kuva! =) ..ja WAU tuota taustaa!

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Voi miten kaunis kortti!Tuo kuva on niin ihana.Olen sitä kuolannut jo pidemmän aikaa.Mielestäni se on kaunein näistä jouluisista Sarah Kayista.Värityksesi on taas niin huippuluokkaa.Tausta on myös oikein onnistunut.Minä en ole ehtinyt tuota tekniikkaa vielä kokeilemaan,vaikka mieli on tehnyt.Mukavaa viikonvaihdetta sinulle:)

Minna kirjoitti...

Kaunis kortti. Hienosti väritetty kuva ja glimmer mistillä saa upeita pohjia :)

Sirpa kirjoitti...

Kaunis kortti! Tuo leima on ihana;)

Kirsi kirjoitti...

Mielettömän kaunis kortti. Ja tuo tausta on todella upea. Taas tuli yksi uusi juttu minulle, pitääpä kokeilla. Tykkään ihan mahottoman paljon aina näistä itse tehdyistä taustoista =)

Apris kirjoitti...

Todella kaunis kortti. Ja upea tuo tekemäsi taustapaperi.

Hilkka kirjoitti...

Ai jai miten ihana kortti ja aivan mahtava tausta!!! Pitäsköhän tuota Glimmer Mistiä ostaa kun olen koko ajan yrittänyt karttaa? Niin paljon tulee uutta ettei vanha pysy perässä ja opitut taidotkin välillä hukas...hitsi:))))

Susa kirjoitti...

Upea kortti!! Tausta on kyllä todella kaunis!!! Ja väritys kans on kaunista!! Tykkään himona!!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi kaunis punainen kortti! kivasti noita lumihiutaleita tuol kortin reunoilla käyvät tosi hyvin! itse odottelen omia sarah key leimoja mut ei kuulu niin ei kuulu:(

Karita kirjoitti...

Siis todella kaunis kortti jälleen Maaret! :)
Nämä uudet Sarah Kayn joululeimasimet ovat todella kauniita. Mielestäni paljon kauniimpia kuin viimevuotiset. Ja tuo sinun värityksesi on niin kaunista katseltavaa :)

Hyvää viikonloppua :)

TaijuS kirjoitti...

Kaunis ja herkästi väritetty kortti. Ihana pohja **kuolaa**!

Pitsihame kirjoitti...

Hyvä idea on tuo taustan tekeminen kaunista jälkeä, meinaan kokeilla!
Kortti on suloistakin suloisempi kaikkine yksityiskohtineen.

Leenamummi kirjoitti...

IHANA!!!

Mervi kirjoitti...

Upea! Hieno mies oli tuolla ensin hauskuuttamassa(tänään). Mutta minä lähden heti tuota ohjetta kokeilemaan ettei unohdu, palataan ;))m