lauantai 14. marraskuuta 2009

Tampereen messukuulumiset

Messut nähty, eikä tapahtuma tuottanut tälläkään kertaa pettymystä. Olimme eilen perjantaina tyttäreni Annikan ja ystäväni Minnan kanssa paikalla jo heti klo 11 ja sulkemisaikaan klo 18 asti viihdyttiin. Kävipä taas niin, että aika loppui kesken, eikä ihan kaikkia osastoja keritty edes koluamaan. Tuttujakin tavattiin, tosin vähemmän kuin viime vuonna. Ostoksiakin tuli tehtyä mm. Heinikasta, Taitopuoti Paperinauhasta, Klemmarikellarista, Skräpteekistä ja Papryksesta. Ihan kaikkia ostoksiani en sentään viitsinyt kuvata, mutta alla kuitenkin suurin osa.

Cuttiksen iso leikkaava ja kohokuvioiva lumihiutalestanssi, Inkadinkadon lumihiutale leimasinsetti

Art Impressions - Dotty, Swiss Pixies - Nora, WOJ - Henry hudding heart ja Inkadinkadon pienet lumihiutaleet -leimasimet

Fabrianon kartonkia, harmaita neliökorttipohjia kuorineen, Eylettejä, vaihtohuopia Ranger - Alcohol Ink Applicator-työvälineeseen

Promarkerin tusseja

ja pieniä erilaisia mustetyynyjä.

12 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Oho! Siellähän on ollu hyvin myynnissä kaikkea ihanaa :)

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Kivoja ostoksia sinullakin tarttunut mukaan!

Eija kirjoitti...

On varmasti ollut mielenkiintoinen ja kaikin puolin antoisa reissu.

Taava kirjoitti...

Oletko ajatellut, että käyttäisit noiden vaihtohupien tilalla whiteboard-taulun sienen vaihtohuopia? Itse kokeilin Marketan vinkistä niitä ja minusta toimii paremmin, kestävät pidempään ja tulevat halvemmaksi... ihan vaan toimistotarvikkeista löytyy.

Maaret kirjoitti...

Taava. Kiitos vinkistä, täytyypä testata :)

Karita kirjoitti...

Sitähän on ahkerasti tuhlailtu ;) Harmi kun osuttiin messuille eri päivinä :( Mutta ensi syksynähän meillä on koko viikonloppu aikaa askarrella ja jutella :)

Hilkka kirjoitti...

Hienoja ostoksia...tuo Guttiksen lumihiutalestanssi olis kyllä pitäny ostaa.Mun budjetti kyllä piti ja vielä rahaa jäikin. Ostin esim neljä leimasinta jotka eivät olleet ostoslistassa, nuo samat lumihiutaleetkin:)

Eleonora kirjoitti...

Kivaa oli varmasti:) Ja löysit vaihtohuopia ja tuo stanssihan on kuin tehty siihen kutistemuovijuttuun;)

Haltiakummi kirjoitti...

Kappas kehveliä, ollaan taidettukin perjantaina kulkea Tampereen messuhallissa ihan peräperää. Lueskelin poustauksestasi että samoilla nurkilla ollaan pyöritty ja osittain samoihin putiikkeihin eurojamme kannettu. Hassua :)

Piia kirjoitti...

Ihania ostoksia - varsinkin tuo cuttiksen lumihiutalestanssi alkoi houkutella itseäkin :D Harmi ku sen Tampere on niin kaukana täältä katsoen.... :(

Mervi kirjoitti...

voi kun ihkuja ostoksia, kääk!oi, jospa oisin saanut olla mukana;-))m

Aija kirjoitti...

Oi mitä kaikkea kivaa olet löytänyt, oli se hyvä että älysin pysyä poissa :)
Kauniita korttejakin on taasen ilmestynyt. Uusimmassa on todella veikeä leimakuva.