sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Panduro Hoppyn tonttu

Hyvää Itsenäisyyspäivää ja samalla 2. adventtisunnuntaita ! Korttini taustapaperin ostin tapaamisessa Merjalta, on Heinikan myymää, mutta en muista valmistajaa. Merja, voisit vaikka huikata, jos tämän näet:) Tonttuleimasin on pikkujoululahjaksi saamastani Panduro Hobbyn setistä, väritykset tuttuun tapaan Promarkereilla ja kuivapastelleilla. Pienet irtokuuset, joihin lisäilin muutaman irtotähden on puolestaan jo reilu vuosi sitten Sirpaliinan järjestämässä tapaamisessa, muistaakseni Heidin Guttlebugin stanssilla tehty, jotka kohottelin 3D tarrapaloilla ylös. Tekstileimasin Sinellistä ja pitsi Tallinnasta. Näin tällä kertaa :) Edit: Merjan muistipankkina kun toimii Pammu, niin selvis, että taustapaperi on My Mind's Eyen Wonderful Winter setistä :) Kiitos tytöt yhteistyöstä!

6 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Aivan ihanainen kortti jälleen Maaret! Valitettavasti minäkään en muista kuka tuon paperin valmistaja, ostin nimittäin minäkin vain osuuden siitä isosta paperinipusta!! Pammu voisi muistaa...

Hauskaa itsenäisyyspäivää! Me lähdetään katsomaan kohta nuorimmaisen (3vee) tanssiesitystä!

Merja kirjoitti...

Ai niin ja blokissani on sinulle jotain!

Paula kirjoitti...

Merja sysää mulle kaikki nää muistamisjutut ja minäkään kun en muista mitään ;D Mutta tämä paperi taitaa olla My Mind's Eyen Wonderful Winter setistä ;) Niin ihana paperi, ettei meinaa raaskia käyttää... ;)

Mutta ihana on korttikin! Tosi suloinen tuo tonttu!

SannaS kirjoitti...

Voi kun ihana!!! Suloinen tonttu-man! Kaunis yksityiskohta nuo kuuset! =)

Carola kirjoitti...

Suloinen tonttu, tosi kivaa tuo taustapaperi ja siihen sointuvat kuuset. Tosi upea myös tuon edellisen postauksen Henry-hiiri :)

Heidi kirjoitti...

Aivan ihania kortteja taas blogi täynnä kun ei hetkeen ole kerennyt piipahtamaan.. XD Pitäisi kai itsekkin noita kuusia käyttää, viime jouluna stanssin ostin ja kai yhteen korttii niitä käyttänyt... XD