lauantai 12. joulukuuta 2009

Sarah Kay - Noël Joy

Vielä muutamia joulukortteja olisi tehtävä ja postitettava, tässä niistä yksi. Kortin taustapaperin tein jälleen Fabrianon kartongille Distress Inkin - Vintage Photo musteella ja leimaamalla siihen Inkadinkadon leimasimella lumihiutaleita. Ressailin reunoja ja lisäilin niihin Sticklesin kimalleliimaa. Leimakuvan värittelin Promarkereilla ja kuivapastelleilla. Valkoiset kukkaset ovat Priman E-Linen, ruskea jotain vanhaa varastoa, jonka päällä pieni paperiruusu. Mulperipaperista tehdyt lehdet ovat Priman.

12 kommenttia:

AN kirjoitti...

Ihana kortti--kauniisti väritetty kuva ja kaikki-valkoiset kukat ovat kauniita,niitä on vaan aika vaikeaa saada-loppuu yleensä aina kaupoista--miksiköhän ne ei tilaa niitä tarpeeksi--:)

Taina kirjoitti...

Kaunista, kaunista jälleen kerran...taustapaperi on aivan ihana ja yksityiskohdat viimeisteltyjä. Kimalleliima tuo hyvän säväyksen:)) Mukavaa joulun odotusta tässä pienen matalalennon keskellä sinulle ja kiitos ihanista kommenteistasi!

Heidi kirjoitti...

Aivan ihastuttava kortti. Niin kauniita yksityiskohtia täynnä. Ja tuo tausta on todella hieno.

SannaS kirjoitti...

Oi WAU!!! Upea tausta ja niin ihanaa tuo reunojen kimallus!! KAUNIS kortti! =)

Maissi kirjoitti...

Oi miten ihana ja kaunis kortti tämä on, tykkään kovasti :)

annukka kirjoitti...

Aivan ihana! Pitkästä aikaa taas sun blogia kurkkimassa ja niin paljon kaikkea kaunista olet tällä välin saanut aikaan =) Tässäkin upea tausta ja kauniisti väritetty kuva, ihana!

Jeenni kirjoitti...

Voi Maaret, millaisen söpöläisen olet jälleen näppärillä sormillasi taikonut! :o)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kaunis sarah key kortti!

Karita kirjoitti...

Siis Maaret sä olet lahjakkuus!!! Ihan pulssi nousi kun näin tämän ihanan kortin! Hetken vain istuin ja ihailin. Korttisi on niin kaunis, etten tiedä mistä kohdin aloittaisin ylistämään tätä täydellisyyttä.
Vai laitanko tähän vain osoitetietoni, niin tiedät mihin kortin voi laittaa tulemaan.. ;)

Mukavaa sunnuntaita ystävä rakas :)

annukka kirjoitti...

heippa!
Kyselit konsertista. Jos vielä ehdit lukea kommentteja, niin hyvin mahtuu mukaan. Kirkkoon voi tulla ihan ovelta, ohjelmiakin saa sieltä, vaikka kirkkohan on sinänsä ilmainen että ohjelmaa ei ole pakollista ostaa. Pyhä lauri on aina täyteen tupattu, eli kannattaa olla ajoissa ettei joudu tolpan taakse.

Hilkka kirjoitti...

Kyll nää sinun korttisi on sit söpösiä:)
Ja testausta taas....postia laitan:)

rAnu kirjoitti...

Kävin läpi kaikki Sarah Kay -kortit mikä sulla täällä oli. I-ha-ni-a! Itellä vasta 3d-kuvia siitä sarjasta, pakko varmaan seuraavaksi näitä leimasimia hankkia..