maanantai 1. helmikuuta 2010

Gorgeous Blog Award

Todella kiireisen päivän päätteeksi oli kiva istahtaa koneelle ja huomata, että tällainen ihastuttava tunnustus odotti mua kommenttien joukossa:) Tästä lämpimät kiitokset kuuluvat Marikalle, Sandelle, Tanjuskalle, Tildelle ja Piialle. Eteenpäin toki tämän haluan jakaa ja seuraavat taidokkaat ja kommenteillaan usein mua ilahduttavat blogisikot, Carola, Katjuska ja Riituli olkaa hyvät arvon leidit, tämä on teille :) Omaa tuntoa jää kyllä nyt hiukan kaivelemaan, sillä tämän tunnustuksen ansaitsevat ihan kaikki kortteilijat, jotka kivoilla omilla postauksillaan ilahduttavat ja ihastuttavat, sekä mun kortteihin kommentoimalla kannustavat jatkamaan ja jaksamaan tätä touhua, joten kaikki, jotka tästä tekstistä itsensä tunnistavat, olkaa hyvät, tämä kuuluu myös teille :)

4 kommenttia:

Carola kirjoitti...

Kiitos, ihana ylläri :)

Katjuska kirjoitti...

Kiitos! Tämä on niin ihana ylläri :)
aivan varmasti ojennan tämän kauniin tunnustuksen myös sinulle.
Blogissasi on aina niin ihana vierailla ja kurkistella upeita korttejasi! jätät aina kauniita ja kannustavia kommentteja vieraillessasi blogissani :)
Kiitos :)))

Riina kirjoitti...

Voi kiitos Maaret! Tämä on upea yllätys. Ehdottomasti saat tämän tunnustuksen myös takaisin. Minusta on aina mukava vierailla blogissa ihailemassa kättesi jälkiä ja arvosta myös paljon kommenttejasi. Niitä on ihana lukea! KIITOS!!!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Maaret!

Ihania kortteja oot taas tehnyt vinon pinon <3
Olen ollut poissa kuvioista hiukkasen taas :D
Kiva katsella upeita aikaansaannoksia, ja sä tietty yksi parhaista <3

Olet varmaan leimailutaivaaseen menossa myös? Mua harmittaa ihan kauheesti, kun en pääse tulemaan... Olisin niin tosi mielelläni sinuakin tavannut.

Mutta pitäkäähän mukavaa siellä mun puolestanikin :)