tiistai 30. maaliskuuta 2010

Tunnustus

Korttimyllyn Karita yllätti totaalisesti antamalla minulle tämän söpön tunnustuksen :) Kiitos kaunis, olet kyllä rakas ystävä :) Ohjeitakin tuli saatteeksi, jotka kuuluvat näin; Some rules for the award. 1. Post the award. 2. Give it to 12 persons. 3. Link to the persons youre giving it to. 4. Tell them about the award. 5. Tell about the person who gave it to you.

Eteenpäin haluan tämän tunnustuksen antaa henkilöille, jotka aktiivisesti ovat kommenteillaan kannustaneet minua jaksamaan ja jatkamaan tämän blogin ylläpitämistä. Näitä henkilöitä on kyllä tavattoman paljon ja oli todella vaikea valita heistä vain 12, joten samalla kiitän kaikkia muitakin, jotka jaksavat ahkerasti vierailla sivuillani ja eritoten siis niitä ihania blogisiskoja ja blogittomiakin, jotka kommentteja jälkeensä jättävät, KIITOS! Tällä kertaa tunnustus menee eteenpäin siis seuraaville ihanille ihmisille; Riituli Pitsihame Mervi Hilkka Eleonora Kirsi Sande Saron Viipula Carola SannaS Myy ja Vilijonkka

Edit: Sain tämän tunnustuksen myös Kirsikalta, Viipulalta, Margelta, Maiskulta, MariaH:lta, Niinalta ja Eldankalta suuret kiitokset :)

17 kommenttia:

Sande kirjoitti...

Voi miten ihana yllätys Maaret!! Kiitos isosti - olet ihana. Halaa ja kiittää!!

Riina kirjoitti...

Voi kiitos Maaret! Tämä todellakin lämmittää mieltäni. Kiitän myös kannustavista kommenteistasi ja palautteestasi jota jätät minun blogiini.

Pitsihame kirjoitti...

Maaret! Voi kiitos. Ehdottoman yli 100% olet itse tämän tunnustuksen ansainnut! Ihana tunne kun kerrot minunkin ilahduttaneen sinua. Kiitän, kumarran ja halaan :))

Hilkka kirjoitti...

Kiitos Maaret!! Sinähän se jaksat aina minua kannustaa ja välillä auttaakin:))Mukavaa kun jaksat minunkin blogissani vierailla ja niin ihania kommentteja jättää, niitä on ilo lukea ja sitten taas jaksan itsekin:)) Mut nyt yllätys menen pehkuihin...älä katso kelloa...
Huomenis lisää siivousta,taas joku haluaa tulee katsomaan asuntoani kiirastorstaina ostaakseen...höh...en mä vaan viittis.Tuleehan aina kerran viikossa pistettyä kaikki ask.tavarat piiloon:))

Viipula kirjoitti...

Kas jopas sattui...minullakin on sinulle jotain blogissani=O)
Kiitokset kovasti tunnustuksesta, sinulta saa niin kivoja kommentteja ja korttisi ovat upeita!

Eleonora kirjoitti...

Kiitos;)

Carola kirjoitti...

Kiitos Maaret ihanasta ylläristä :)

Sande kirjoitti...

Hei Maaret ;) Blogissani sinulle jotain :))

Kirsikka kirjoitti...

Kukkuu!!!
Blogissani ois sulle jotain...vaikka sulla se jo onkin =)

Apris kirjoitti...

Minun blogistakin tämä löytyisi sinulle :)

SannaS kirjoitti...

Voi ihanuus, suuren suuret kiitokset sinulle!!! *HALI* =)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kiitos maaret!

Marge kirjoitti...

Tämä tunnustus on myös minun blogissani sinulle, joten ojennanpa sen näin;)

Maria H. kirjoitti...

Mä heitän sulle myös tämän saman tunnustuksen:-)

Mervi kirjoitti...

Kiitos ystävällisyydestäsi ja kaikista ihanista kommenteistasi, annat aina niin hyvää palautetta ja huomaat kaiken! (apua) Kaunista ja mukavaa pääsiäisaikaa sinulle;-))m

Kirsi kirjoitti...

Ihan mielettömästi Maaret kiitos sinulle, ehdottomasti haluan ojentaa tämän myös sinulle. Ja erityis kiitos aina niin ihanista kommenteistasi, on niin ihana kun jaksat aina kommentoida niin runsain sanoin. =)

Saron kirjoitti...

Voi KIIITOS!!! Kiitos myös ihanista kommenteistasi!!!!