maanantai 29. maaliskuuta 2010

Viikonlopun ostoksia ja kiva tapaaminen

Lauantaina suuntasimme heti aamusta Minnan kanssa Taavan järjestämälle askartelukirppikselle Variston Sinelliin. Voi mahdoton sitä ihmismäärää ja iloista puheen sorinaa:) Taas oli mukava nähdä vanhoja blogituttuja ja rupatella niitä näitä. Ostokseni kirppiksen puolelta olivat kyllä aika minimaaliset, tarjontaa toki oli, mutta kun en kyynerpäätaktiikkaa halunut käyttää, niin päätin, että nämä Maissin pöydästä ostamani Penny Blackin ja The Ggreetings Farmin leimasimet saavat riittää :) Kamerakin oli mukana, mutta kuvaaminen taas jäi, lukuunottamatta kahta valokuvaa Maijusta, joista toinen nähtävänä hänen blogissaan.

Sinellin puolelta ostelin ihan peruskamaa; Distress Inkin musteita, vaihtoterät paperileikkuriin, Glue Dotseja, kaksipuoleista teippiä, Rangerin Liquid Pearlsin ja mikä parasta eurolla poistokorista löytyi EK Successin neliöleikkuri, joka sopii täydellisesti Stampin Upin kirjainleimasimien alle. Vinkkinä, ainakin lähtiessäni sitä jäi kauppaan runsain määrin:)

Kirppikseltä suuntasimme pienimuotoiseen, mutta sitäkin ihanampaan askartelutapaamiseen Eleonoralle. Meitä oli "emännän" lisäksi paikalla Minna, Minna, Heidi (jonka blogissa hauskoja kuvia päivän tapahtumasta), Triin ja Purppurataivaan Mirva, jolta sain hänelle uutuutena tulleista Joyn stansseista ostettua itselleni nämä kaksi.

Aiheena oli tällä kertaa vaihtokuoret, eli jokainen oli pakannut mukaan kaikki yhteen korttiin tarvittavat materiaalit, lukuunottamatta väritystarpeita ja stansseja. Itselleni osui arvonnassa Triin tekemä kuori ja tässä niistä aikaan saamani kortti :)

7 kommenttia:

AN kirjoitti...

Hauskan näköinen kortti on valmistunut materiaaleista..ja hauska tapahtuma varmasti ollut--

Riikka Kovasin kirjoitti...

Kuinka ihana kortti! Ja niin suloinen leima!

VAKAnomi kirjoitti...

Aivan ihana tuo kortti...:P

Mirka kirjoitti...

Minusta on tosi mahtava idea, että järjestätte näitä pienenkin piirin tapaamisia. On tosi kivaa tehdä joskus yhdessäkin vähän sellaiseen ompeluseuratyyliin.

Kerran pidettiin siskoni kanssa askarteluviikonloppu, jolloin koko meidän keittiö oli täynnä tilpehööriä, askarreltiin ja juotiin pontimeksi vähän punaviiniä ;)

Apris kirjoitti...

Suloinen kortti ihanan hempeissä väreissä. Ja kivat ostokset olet tehnyt. Teillä on varmaan ollut toooooooooosi hauska tapaaminen:)

Mervi kirjoitti...

kivat shoppailut ja jälkibileet, teitä on mukava porukka ja varmasti hauskaa riittää,-))m

Heidi Nordman kirjoitti...

Oli kyllä todella mukavaa <3. Viimeistään Riihimäellä sitten seuraavaksi.