perjantai 2. huhtikuuta 2010

Muutama uusi stanssi

Taas mä oon "törsännyt" tai en oikeastaan, koska tein tilauksen Englantiin Once Upon A Stamp' iin ja pari kaveria lähti jälleen kimppaan mukaan:) Kaupassa on edelleen voimassa tarjous, eli 4 vapaavalintaista Spellbindersin stanssisettiä yhteishintaan £ 60 ja kaiken lisäksi ilman postikuluja. Toimitus tulee n. viikossa. Samasta paikasta löytyy myös edullista EZ Mountia £ 3,50. Edit: Tiedoksi; kommenttikenttään on tullut kaupasta myös negatiivista palautetta. Tässä mun ostokseni :)

6 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Ihania stansseja, mutta pieni varoituksen sana kyseistä kaupasta. Multa ottivat Visalta aivan eri summan kuin tilaus, sekä sen jälkeen kauppa yritti otaa kortilta vielä 3 eri summaa. Laitoin valituksen ja Luottokunta hoitaa asiaa, saavat kuulemma isot maksut, joten katsoppa sitten tarkkaan korttisi tietoja. Itse en enää ikinä tilaa sieltä, minun tapaus ei kuulemma ollut ensimmäinen...

Carola kirjoitti...

Kivat ostokset, minäkin olen tuolta tilannut ja kaikki meni ihan ok.

Maaret kirjoitti...

Tintti. Olen tilaillut aikaisemminkin kyseisestä kaupasta ja maksuasiat hoitunueet aina ihan ok, niin tälläkin kertaa :)

Satu K kirjoitti...

Minä olen tuolta tilannut kans kerran, enkä toista kertaa tilaa. Ei ole tavaraa tullut vieläkään (aikaa mennyt 2kk) eivätkä vastaa viesteihinkään :o(

Tuija kirjoitti...

Ei minulta maksua veloitettu ostoksista. Onneksi. Harmitti vaan, kun siellä olis ollut hyvä tuo stanssi tarjous. Minä käytin hyväkseni vielä Englannissa aasuvaa tytärtäni, joka yritti ottaa yhteyttä sinne, mutta ei onnistunut.

Satu K kirjoitti...

Hei kiitos Maaret tiedoista! Jos uskaltais kokeilla uudestaan. Tilausvahvistuksen kyllä sain tuolta silloin.