torstai 24. kesäkuuta 2010

Ostoksia ja StampARTicin palkinto

Piipahdin kotimaisemissa ja tukka putkella painelin menemään, pitihän jotain uutta askartelukamaa saada kesäksi. Ensimmäisenä kaarsin Sinellin pihaan ja nämä Creatimen punchit löysin löytökoreista, eivätkä olleet hinnalla pilattuja. Esim. Suurimman tähden ovh. oli 23e nyt alennettuna 5e, keskimmäinen 4e ja pienin 3e. Sydän oli kanssa 5e. Nappasin kyseiset tähtipunchit myös ystävälleni ja hän saa ne, kun seuraavan kerran tavataan:) Lisäksi ostoskoriini tipahti Tim Holtzin stanssi, ruskea Fimomassa ja Fiskarsin paperileikkuri. Paperileikkurin ostin siksi, että vanha Fiskarsin leikkurini on sellainen, että terät kuluu muutamassa päivässä ja vaihtoteriin kuluu rahaa ihan tolkuttomasti. Tässä uudessa kuuleman mukaan terä kestää ainakin vuoden, katsotaan, kuinka käy:)

Seuraavaksi siirryin Tiimariin. Pammun vinkistä lähdin pyydystämään tähtiklemmareita, no tarttuihan mukaan vähän muutakin :) Ostin myös kokeeksi pienen nitojan ja siihen niittejä, kun eivät olleet hinnalla pilattuja. Pikaisesti ehdin jo testailla ja yllätys yllätys, toimii :)

Viimeisenä vaan ei vähäisempänä StampARTicin luonnoshaasteen voittona saamani Pion Design 12x12 2-puoliset taustapaperit:)

Tätä postausta tehdessä olen palannut jo mökkimaisemiin. Tyttäreni Annika saapui tänne Juhannuksen viettoon jo eilen ja askartelee nyt vinhaa vauhtia, joten minä seuraan perässä... saattaapa joku korttikin ilmestyä tänne pikapuolin:)

11 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Hekullisia ostoksia ja hyviä löytöjä.

Mulla on tuo paperileikkuri ollut noin puolitoista vuotta. Vaihdoin toisen uuden terän maanantaina. Eli ei niitä ihan hirveesti oo kulunut, mutta en mä ihan vuotta oo sillä pärjännyt.

Hyvää Juhannusta sinulle!

Satu K kirjoitti...

Todella kivat ostokset oletkin tehnyt! Oikein mukavaa juhannusta!

Pitsihame kirjoitti...

Kivat ja edulliset ostokset teitkin :)
Onnea StampARTicin voitosta!
Mukavaa kesän juhlaa!!!

meiju151 kirjoitti...

Kivoja ostoksia olet tehnyt.
Onnea StampARTicin voitosta!
Mukavaa Juhannusta sinne mökille!!!

SannaS kirjoitti...

Oih kun ihanaisia ostoksia ja upeat palkintopaperit!! =)
Iiiiiloista juhannusta!!

Paula | Pammu kirjoitti...

No nyt tätä ystistä harmittaa, ettei muka oo rahaa tähtileikkureihin, jos kerta nuo oli noin halpoja... höh... Tollasella hinnalla voi ostaa vaikka mitä ;D
Upea on tuo Doodle-korttisi! Ihanan värikäs ;)
Ja hei kamoon, nyt juhlimaan juhannusta! Pidä hauskaa! ;D

Karita kirjoitti...

Paljon kivoja ostoksia ja ihanat nuo voittamasi paperit :)

Rauhallista Juhannusta :)

Merja kirjoitti...

Mää ootan niiin innolla että nähdään ja saan nuo ihanuudet itselleni ;)

Mahtava kortti ja hauskaa mökkeilyä teille! Me palasimme juuri mökiltä kotiin :)

Pirkkis kirjoitti...

Ihania ostoksia! Nuo tähti -leikkurit on kyllä ihan ehdottomat! Itse olen yrittänyt metsästää tähti-stansseja, mutta eipä niitä missään ole näkynyt. Nuo olis kyllä vielä parempia.

Taava kirjoitti...

No, jokos olet testannut uuden paperileikkurisi? Mulla ei ole tuota isoa vaan se pieni valokuvagiljotiini, josta tykkään. Isot paperit leikkelen Dreamkutsilla. Aurinkoisia mökkipäiviä!!

Maaret kirjoitti...

Taava. Parhaillaan testailen ja kyllä toimii, vaatii tosin totuttelua, on nimittäin ihan erilainen kuin entinen leikkuri, tai siis toinen niistä:) Giljotiiniä en sentään viitsinyt tänne mökille raahata, on turhan iso vempele.