maanantai 23. elokuuta 2010

Beautiful Blogger Award


Sain tällaisen kivan tunnustuksen Merkulta, Kaijalta , Aprikselta ja Jeenniltä. Ohjeena oli, että pitää kertoa 7 tärkeää asiaa/paljastusta itsestäni. Kiitos tytöt, tämä piristi mukavasti päivääni:) 1. Olen äiti kahdelle ihanalle lapselle, jotka tosin ovat jo kotipesästään lentäneet. En mä silti vanha ole, ainakaan mieleltäni. Usein ajattelen, tuleekohan musta aikuista koskaan :) 2. Asustelen n. puolet vuodesta mökillä ja puolet kaupungissa, joten tykkään 3. kalastaa, lähinnä mato-onkia, sekä 4. marjastaaa ja sienestää. 5. Omistan Coton de Tuléar rotuisen koiran. 6. Inhoan shoppaamista. 7. Olen sosiaalinen, yleensä iloinen, nauravainen ja joskus tahtomattani jopa liiankin kova-ääninen. Mietin pitkään millä perusteella ja kenelle laittaisin tämän huomionosoituksen eteenpäin ja tällä kertaa päätin näin: Mirkalle, joka intohimoisesti ja lennokkaasti, jopa nokkelastikin kirjoittaa tarinoita, niitä jaksaisin lukea vaikka joka päivä. Hän myös valokuvaa ja tekee tavattoman kauniita kortteja. Annalle, rakastan hänen tekemiään koruja, lisäksi hän on tavattoman hyvä muissakin käsitöissä ja tekee myös kauniita kortteja. Riikalle, nautin katsella hänen leiskojaan, on todella taitava skräppääjä! Myöskin hän tekee upeita kortteja, jotka useimmiten todella nerokkaasti toteutettuja ja ihastuttavan yksilöllisiä. Paperia ja lankaa on aika uusi, tutustumisen arvoinen blogi, jonka löysin hiljattain, sieltä löytyy taidokkaasti ja kauniisti tehtyjä kortteja.

5 kommenttia:

anna kirjoitti...

kiitos tunnustuksesta :D mukava kuulla vähän erilaisia juttuja, joita ei ehkä muutoin tulisi paljastettua blogissa.

ps. mäkin fanitan sun blogia ;)

Mirka kirjoitti...

OI kiitos! Olen TODELLA imarreltu! Tuo seitsemän lista on vaikea tehtävä (varsinkin kun suu auki hölötän arjen epäkohdat ja kummallisuudet omassa blogissani muutoinkin ;) *lähtee miettimään*

Paperia ja lankaa kirjoitti...

Kiitos kaunis tunnustuksesta! Aika mieletöntä, että tahdoit minulle jo antaa tällaisen tunnustuksen, onhan blogini vasta alle kuukauden vanha! Tämä kannustaa jatkamaan. Kiitos!!

Riikka Kovasin kirjoitti...

Voi kiitos! Ihan liikutuin kauniista sanoistasi ja meinasi tippa tulla silmäkulmaan. Suurkiitos!

Apris kirjoitti...

Minun blogista löytyy tämä sinulle =D