lauantai 20. marraskuuta 2010

Tampereen Kädentaitomessut käyty

Mukava perjantaipäivä Tampereella Pirkkahallissa on onnellisesti ohi. Matkaseurana oli tietysti Minna, jonka kanssa jo aamutuimaan startattiin, perille pääsimme juuri sopivasti, hiukan ennen ovien aukeamista klo 11.00. Koko päivä meni kierrellen, katsellen ja ihania blogituttuja/askartelukavereita tapaillen aina ovien sulkemiseen klo 18.00 saakka. Messuhallissahan valokuvaus oli kielletty, joten kotona kuvasin nämä varsin maltilliset ostokseni. Erityiskiitokset Minna, Tintti, Pihku, Merja, Pammu, Mummeli, Apris, Taina, Katjuska, Taru ja Vilijonkka, teitä kaikkia oli taas todella mukava tavata :)

Messuilta ostettua: Stempelglede - Vintage Garden leimasinsetti, BasicGreyn paperikko - Marjolaine, Marianne Design stanssi - joulutähti, Tim Holtz kirjainstanssit - Vintage market, Distress Ink muste - Tea dye, VersaMark vesileimamuste - Dazzle, Glimmer Mist - helmiäinen, Christmas plate IBFS leimasin - poro ja juuttinarua.

Helmien talosta hopean värisiä välihelmiä ja metallihelmiä. Kotiinpalumatkalla pistäydyttiin vielä Lempäälän Ideaparkissa ja Sinellistä mukaan "tarttui" Jablonexin laadukkaita puuhelmiä.

Muutama viikko sitten Rauman askartelutapaamisen yhteydessä piipahdettiin Minnan kanssa myös Turussa Presentossa ja sieltä ostin XCutin leikkaavan ja kohokuvioivan Flower Petals punchin. Spellbindersin stanssi puolestaan tuli tilattua Once Upon A Stampistä Englannista.

12 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Ihania ostoksia!

Oli NIIIIN hauska nähdä jälleen!

mummeli kirjoitti...

Aina on yhtä hauskaa kun tavataan, ostoksetkin ovat kyllä ihan maltillisia kun siihen saa päivän hurahtamaan ihan leppoisasti.Oli kiva nähdä jälleen.

Tellihani kirjoitti...

Uskon että on ollut mukava päivä. Itse lähden tästä kohta suunnistamaan messuille. Näitä on taas vuoden odoteltu.

Carola kirjoitti...

Kivat messuostokset :)...juu minäkin kuulin että olitte käyneet...minulla nyt täällä kaksi pakettia jotka otan mukaan riksun tapaamiseen :)

Katjuska kirjoitti...

Ihania hankintoja olet sinäkin tehnyt :)
Oli taas tosi kiva tavata!

Tintti kirjoitti...

Kivat on sinunkin ostokset, sekä oikein mukava oli taas tavata, seuraavaa tapaamista vaan odottelemaan...

Taina kirjoitti...

Moron!
Oli taas niin mukava tavata ja rupatella. Ihania hankintoja sinulla!!!

Minna kirjoitti...

Kiitos ihanasta matka -ja messuseurasta. Kyllä oli mukava reissu :)

Apris kirjoitti...

Kivat ja maltilliset ostokset olet tehnyt. Pitäisiköhän kuvata omatkin, niin näkisit etten törsännyt ihan niin paljoa kuin luulit ;) Oli tosi kiva törmäillä.

Paula | Pammu kirjoitti...

Kiitos, Maaret mukavista turinatuokioista! Oli kiva nähdä! Ens kertaan! ;)

Anonyymi kirjoitti...

oli kiva nähdä-tällä kerralla eiiii mitään ollut hävöksissä . t myyn vilijonkka

Tarjuska kirjoitti...

Käväistessä Hgin Kädentaitomessuilla silmissäni näin ehkä vain ihania helmiä. Sinäkin olet ostanut roppakaupalla niitä. :) Mun silmiini osui kaikki mikä on bling-bling... ;) Jopa viimein olen jotain päivittänytkin, jos haluat kurkata. :))
Ihana tuo kukkaleikkuri. :)