sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Intohimona Skräppäys - lauantai, osa I

Olin ostanut itselleni pöytäpaikan päiväksi Vuosaaressa pidettävään tapahtumaan, joka oikeutti askartelemaan klo 11.00 - 01.30 välisenä aikana ja shoppailemaan klo 17.00 saakka. Tapahtumassa oli nimensä mukaisesti enemmistönä toinen toistaan taitavampia skräppääjiä, osa tuttuja, mutta iso joukko itselleni täysin vieraitakin kasvoja. Heidän kertakaikkisen upeita leiskoja oli kiva ihastella. Korttiaskartelijoita oli siis vähemmistö, lähes kaikki entuudestaan tuttuja, huippumukavia tyyppejä jokainen. Päivä oli mahdottoman kiva, puheen sorinaa ja naurun raikua, niinkuin tämäntyyppisissä tapaamisissa aina:) Korttimyllyn Karitalta sain "yksityisopetusta" Distress Inkin musteilla värittämisestä, opettaja kympin arvoinen, minä oppilaana täysin nolla. Totuuden nimissä on myönnettävä, että musteilla värittäminen on kyllä taitolaji, jonka oppimiseen, ainakin minulta saattaa tovi mennä, jos opin koskaan:( Erityiskiitos kuitenkin Karitalle, jonka hermot piti, vaikka jokaisen kuvan osoite, jonka väritin oli roskakori. Nyt asia jo naurattaa, eilen ei:) Omalla tyylilläni sain kuitenkin pari korttia tehdyksi ja jonkin verran ostoksiakin, niitä esittelen omassa postauksessaan hiukan myöhemmin.

Alkajaisiksi muutamia jokseenkin epätarkkoja valokuvia.

9 kommenttia:

Taru Jehkonen kirjoitti...

Hyviä kuvia sinullakin - paitsi tuo viimeisen kuvan tyyppi on hieman hämärä ;D Minnasta kuvia katsellessa täällä tuli mieleen, että pitääpi lähteä kaapista kaivamaan sitä maalarinteippiä :D

Eleonora kirjoitti...

Kiva oli nähdä, vaikkakin pikaisesti! Ihanasti kuvista välittyy mukava tunnelma:)

Hintriikka kirjoitti...

Oih ja voih... oisipa ollut mukava olla mukana :)

PS: Olen aloittanut uuden korttihaasteen, laittelin sulle asiasta sähköpostia, olisitko kiinnostunut olemaan vieraileva DT ?

mummeli kirjoitti...

Kivoja kuvia kaikki. Kyllä oli tosi mahtava viikonloppu. Kiitos kivasta seurasta. Se roskis oli kyllä tarpeellinen juttu mutta onneksi Heini senkin tilanteen pelasti, siis ei mitään turhaa sinä vain hätäilit materiaalien kanssa ties minne ne aarteet olisi päätyneet.

eva kirjoitti...

Pleasant meeting enthusiastic people

Susa kirjoitti...

Vitsi, ku teillä on ollu varmaan ihana viikonloppu :)

Sari kirjoitti...

Kuule Maaret, et osaa kuvitellakaan kuinka monet kuvat Karitalla ovat roskiin lentäneet..jopa sellaiset jotka eivät sinne olisi kuuluneet;) Ei muuta kuin harjoittelua!!

Karita kirjoitti...

No en menis kyllä opettajaa kympin arvoiseksi kehumaan, antoi mokoma oppilaan yksinään väritellä :(
Kiitos oppilaalle aivan ihanasta päivästä ja kyyditsemisestä :)
Ja sulla oli Maaret todella hyvä alku jo siihen värittelyyn, joten nyt et luovuta!!

Ei muuta kun värittelemään :)

Tintti kirjoitti...

Aivan loistavaa jälkeä sullea oli värittämisessä, oikein mukavaa oli taas tavata.