keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Ihana yllätyskuori ystävältä

Viime viikolla pate kiikutti aivan ihastuttavan yllätyskuoren, joka ansaitsee ehdottomasti ihan oman postauksen! Lähetys saapui Hilulta ja sisälsi tavattoman kauniin, juuri minun värisen tagin ja mikä upeinta, itse nypläämäänsä pitsiä huimat 60 cm. Jos nyt joskus edes raaskin tätä pitsiä kortteihini laittaa, niin se kortti on sitten huippuystävälle rakkaudella ja ajatuksella väkerretty!

Kiitos Hilu halauksien kera:)

7 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Oih, ihanuuksia!! Mäkään en raaskis käyttää tuota pitsiä ihan mihn vaan!! :)

Mirka kirjoitti...

Onpa kerta kaikkiaan kaunis yllätys! Varmasti lämmitti mieltä aivan erityisesti, kun nykyään postiluukusta pukkaa lähinnä laskuja ja harvoin mitään todella henkilökohtaista.

Itse tekisin pitsistä varmaan jotain vain ja ainoastaan itselleni, en raaskisi antaa sitä kenellekään "ymmärtämättömälle";) Ehkä jonkun rasian koristeeksi tms.

Hilkka kirjoitti...

Voi Maaret, kiitos vaan itsellesi...mites paljon olinkaan aina niitä neuvoja saanut?Innostuin todella langanpätkistä väkertämään noita pitsiluomuksia, yritän opetella vielä ettei reunasta tulis niin kiree...mulla on niin tiukka käsiala:)Näitä on tosi kiva tehdä telkkaa katsoessa ja kauniilla auringonpaisteella kun näkee hyvin!

Eija kirjoitti...

Tämä oli ihan oikein sulle :)
Miten tänne korttipiireihin tuntuu eksyneen pääasiassa hyvää mieltä tuottavia ihmisiä. Tuntuu, että joka päivä tulee jotain positiivista tätä kautta.

Pitsihame kirjoitti...

Kyllä tuo Hilu muisti sinua ihastuttavalla pitsillä ja tagilla:)
Tosi on, että niin auliisti jaat hyviä neuvoja toisille! Hirmusen kivaa kevään jatkoa sinulle:)

eva kirjoitti...

Romanttinen tag

SinikkaLeena kirjoitti...

Uh, miten makea pitsi!!!

Jos päädyt sen käyttämään, niin tervetuloa esittelemään työsi blogini MaMa-haasteeseen. Käynnissä nimittäin sunnuntaihin asti ja aiheena on "Pitsi":D