sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Puuhommia ja sukkia

Aurinkoista ja mukavaa sunnuntaipäivää kaikille! Alla yksi syy, miksi kortteja ei tällä hetkellä kovin tiuhaan synny. Mökillä puuhommia riittää ja iltapuhteena telkkaria katsellessa istun sukkapuikot käsissä ja yritän vaan relata :)

Lankana Seitsemän Veljestä Jättiraita

17 kommenttia:

Sara H kirjoitti...

Hienot muhkeat sukat =)

Kirsti kirjoitti...

Noniin, nyt tarkenee kaikinpuolin ;) Sukat on kauniit, ja niin nätti värikin :)

Taru Jehkonen kirjoitti...

ihanan väriset sukat - oih kun ihanat! Mä en innostu puuhommista, mutta hyvää hyötyliikuntaa se on. tosin teillä ei taida olla vaihtoehtoja! Mua kutisee takaraivossa, että pitäisi haluisi opetella virkkaamista... kahden kaverin aikaansaannos... mut ans kattoo.. lankeenko :D

Zzz kirjoitti...

Ilmiselvä hamsteri :). Hienot sukatkin.

Pitsihame kirjoitti...

Päivisin ruumiin kulttuuria ja iltaisin käsitöitä - kesää parhaimmillaan! Niin ja kuin silloin ennen! Oikein rattoisaa loman jatkoa!!!

Rva Kepponen kirjoitti...

Ihanat karkkiraitasukat. Nuo kelpaa pakkastalvena kiskoa jalkaan.

Susanne kirjoitti...

Ihanat sukat! Viimeisen reilun vuoden aikana oon myös kutonut tosi paljon. Se on vaan niin helppo ottaa mukaan pienen projektin puikot ja langat =)

Milla kirjoitti...

Ihanat villurit! Arvaapa, kuka istuu täällä nytkin capreissa ja... villasukissa! :D Selvästikin kesää pukkaa! ;D

Maaret kirjoitti...

Milla. Älä huoli, lämpöa saaressa +20 ja mulla on tuplikset, siis tuplaparit villasukkia jalassa. Kesähelteellä vähennän sitten yhteen pariin:):):)

Kati kirjoitti...

Hienot sukat. Jee, ihanaa Maaret et mä en ole ainoa joka käyttää sukkia kesät talvet. Olen jokseenkin paljon saanut kuittia tästä "ominaisuudesta". Kesällä sukat ovat vaan ohuempaa tekoa, mutta aina ne kulkevat matkassa :)ja kutomista harrastetaan täälläkin, etenkin mökillä kun korttitarpeita en sinne viitsi viedä.

SannaS kirjoitti...

no on urakoitu joo... =)
ihanat väriset sukat!!

-maiju- kirjoitti...

Jes, täältähän löytyy kesällä villasukkia käyttäviä enemmänkin, hyvä hyvä! Kuulun myös siihen joukkoon.
Puuhommat on ihan kivoja, tuttua mulle myös - ihan tässä kotosalla.
Nätit sukat, tuota väriä en olekaan kokeillut. Mut eiks tuo ole JättiRaita? Kivannäköiset kärkikavennukset sulla, vähän erilaiset.

Maaret kirjoitti...

Maiju. Juu Jättiraitaahan se, sorry vaan, muistini pätkii. Lanka viime vuoden varastoani ja löytyi puoliyllättäen käsityölaatikostani täällä mökillä ja vyöte oli siitä hukassa. Korjaan virheeni :):):)

Eleonora kirjoitti...

Onpas kauniit sukat, kyllä noilla kelpaa:)
Mukavaa hyötyliikuntaa tuo puusavotta!
Aurinkoista helleviikkoa mökille! :)

pipertäjä kirjoitti...

Voi Kääk, mikä puukasa, hikeä pukkaa jo katsellessa. Meillä pukkaa hikeä ulkosaunan rakennus. :) Kyllä villasukat tällä kelillä lämmittääkin. :) Ihanan väriset!

Hilkka kirjoitti...

Oi miten olet ollut ahkera, ihanat puukasat häkis:))) Sitä on edessä minullakin, samois hommis:))Niin siis tän reissun jälkeen ettei totuus unohdu!!
Hienot sukat ja kaunis kärkikavennus, tykkään tuosta itsekin:)Pyykin jälkeen pääsen taas itsekin mökille ja nauttimaan, pitäsköhän ensin levätä kuitenkin?!!!

Marika kirjoitti...

AAah, miten ihanat sukat, haluaa itsellenikin!