lauantai 5. huhtikuuta 2014

Keltaista

Kohokuvioin Sizzixin kansiolla Gemstonesin kartongille kuvion ja hioin koko pinnan. Päälle kiinnitin Piparireunaisen ovaalikuvion ja Chocolate Baroquen kukkasen, jonka värittelin Polychromos kynillä.

9 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Kaunis ja tyylikäs!

Sirpa kirjoitti...

Todella tyylikäs ja käy moneen tilanteeseen.

Merkkari kirjoitti...

Hurmaavan elgantti kokonaisuus. Väritteletkö kynilläsi tärpätin kanssa vai ihan ilman blenderiä. Jälki on niin kaunis, että minäkin tahtoisin varsinkin kun olen noita kyniä jo muutaman vuoden mielinyt :)

Maaret kirjoitti...

Merkkari
Suurimman osan kuvista, kuten tämänkin olen väritellyt ilman blenderiä 4cc kartongille, jolla kynät toimivat loistavasti. Muutamiin suurempiin värityspintoihin olen testimielessä blendannut Ceridal öljyllä stummppia apuna käyttäen, lopputulos on ollut mieluisa. En kuitenkaan uskalla sitä erikseen hehkuttaa, koska vuosia sitten käytin blendaamiseen tarkoitettua öljyä, joka ajan saatossa kuitenkin pilasi kaikki kuvat kellastamalla niiden reunat. Ceridalilla blendaamissani kuvissa suunnilleen neljä viikkoa sitten on lopputulos ainakin vielä ok :Ps. Jos kiinnostaa, käy kurkaamassa vanha kirjoitukseni ja siihen tulleet kommentit täältä:
http://maaretinsivut.blogspot.fi/search/label/Lefranc%20at%20Bourgeois%20%C3%B6ljy

Tirpuunen kirjoitti...

Ihanan selkeä ja tasapainoinen kokonaisuus, ja upeasti hehkuvat värit!

Eleonora kirjoitti...

Niin niin kaunis, mahtava tuo kohokuviointi!

jutzq kirjoitti...

Ihana tämä sinun blogisi! Perustin juuri itsellenikin "käsityöblogin", olisi mukavaa jos vilkaisisit jos vaikka tykkäisit siitä yhtä paljon kun mä sun! :-) http://silmukoitua.blogspot.fi/

~Ja mukavaa viikonjatkoa♥

Minna kirjoitti...

Tosi kaunis tämäkin <3

Kirsti kirjoitti...

Todella kaunis kortti ♥