torstai 8. tammikuuta 2015

Palmikoita sukissa

Edelleen neulepuikot saa kyytiä. Mustasta Novita 7-veljestä langasta syntyi nämä palmikkokuvioiset sukat.

Ohje Novitan sivuilta. Tein vain varren ohjeiden mukaan, muuten sovelsin omasta päästä, eli palmikkoneuleen jälkeen neuloin 4 kerrosta oikeaa. Kantapään teon ja reunasilmukoiden poiminnan jälkeen, kavensin heti, niin, että kahdella puikolla olevat 13 muuttui 12. ja muiden kavennusten jälkeen kaikilla neljällä puikolla oli enää 12, eli yhteensä 48. Kärkikavennukset tein joka kierroksella, kun silmukoita oli enää 7 per puikko.


6 kommenttia:

Eldanka kirjoitti...

Kaunis malli!

-maiju- kirjoitti...

Kylläpä onkin nätti malli! Mistä bongattu?

Maaret kirjoitti...

-maiju-
Novitan sivuilta bongasin. Tein vain varren ohjeiden mukaan, muuten sovelsin omasta päästä:)eli palmikkoneuleen jälkeen neuloin 4 kerrosta oikeaa. Kantapään teon ja reunasilmukoiden poiminnan jälkeen, kavensin heti, niin, että kahdella puikolla olevat 13 muuttui 12. ja muiden kavennusten jälkeen kaikilla neljällä puikolla oli enää 12, eli yhteensä 48. Kärkikavennukset tein joka kierroksella, kun silmukoita oli enää 7 per puikko.
http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=90644

Marjut kirjoitti...

Ihanat jalkojen lämmittäjät.

Hilkka kirjoitti...

Tosi hieno malli...kiva kun laitoit nuo silmukkajututkin tuonne niin vähemmänkin tekevä on kärryillä miten saa hienoa jäljeä. Mulla valmistui yhdet pöllöt kummitytölle että saa mukaan kun lähtee takaisin Wieniin.
Mukavaa alkanutta vuotta :-)

Milla kirjoitti...

Villasukat on maailman paras keksintö ja nämä sun kutomat on aivan ihanat! :)