tiistai 2. joulukuuta 2008

Retro-kukka leikkurit saapuneet

Toiset ovat innoissaan joulukalentereista, minä puolestaan näistä kolmesta ihanasta retro-kukka leikkurista, jotka saapuivat tänään :) Oman postauksen tein näistä siksi, että monelle on ollut epäselvää kukkien koot. Mittasin kukat terälehden uloimmasta kärjestä toiseen terälehden uloimpaan kärkeen ja mitat ovat seuraavat: small 1,5 cm, medium 2,7 cm ja large 4,7 cm. Leikkureistahan löytyy vielä yksi koko XL n. 7,0 cm, joka ainakin löytyy Eijalta.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

minullekkin tulee nuo kaksi pienintä! Onkohan ne sittenkin liian pieniä?

Anonyymi kirjoitti...

Heips. Postia tuli tännekin, nyt on kaikki neljä retro-kukkaa. Se suurin on tasan 7cm. Ei muuta kuin kukkia väsäämään. Tuli muuten jotain muutakin, aikas paljon. Vielä kun sais jostain sen millä leimaillaan kukkiin sitä kaunista keskustaa.

Eija kirjoitti...

Kiva että olet tehnyt postauksen näistä. Minulla ainakin oli pitkään se käsitys, että näitä on kolmea kokoa. Nyt selvisi tämäkin. Niin ja mummeli: Täältä niitä keskustakukkaleimasimia löytyy:
http://www.stempelglede.com/stemplergrunge.html

Anonyymi kirjoitti...

Mä laitan tuohon linkkiin postauksen aiheesta. Siinä näkee extra largen ja largen kokoeron kuvassa. Omasta kuvastani puuttuu tuo pienin leikkuri.

Anonyymi kirjoitti...

Voi että noilla syntyykin ihania kukkia!!! Sain omani kans pari päivää sitten ja eilen tulivat Stempelgleden ihanat leimasimet! Heti piti päästä testaamaan ja tänään varmaan saan toivon mukaan jo kortinkin niistä aikaiseksi :D