keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Whiff of Joy Melinda blowing kisses

Tämä kortti on siitä poikkeuksellinen, että värityksen tein kokonaan Derwentin Inktenseillä. Normaalistihan käytän Denwertin akvarellikyniä ja laveeraan öljyllä. Lisäsin korttiin reilusti kimalletta ja pieniin sydämiin läpinäkyvää lasiteainetta. Mielestäni kortti onnistui kaikenkaikkiaan ihan mukavasti.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin kaunis ja hempeä! Nuo metallijutut on kyllä kivoja ja monella niitä näkyy!Suomesta ei vaan taida noita isompia löytyä!En ole ainakaan missään nähnyt!

Anonyymi kirjoitti...

AN!
Löytyy suomestakin, ainakin Helmiq - ja Villihelmi nettikaupoissa löytyy monenlaisia kalotteja, jotka sopivat tähän tarkoitukseen loistavasti :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi kuin ihanan värinen kortti! rakastuin tähän värimaailmaan tässä kortissa heti !

krista kirjoitti...

minakin pidan kortin varivalintoja tosi onnistuneina. Ja nuo kukat on hurmaaavia! Ihana :)

Anonyymi kirjoitti...

ON MINUNKIN MIELESTÄ ERITTÄIN IHANAT VÄRIT JA NUO KUKAT, TAAS JÄLLEEN AIVAN UPEA.

Eija kirjoitti...

Superihana kokonaisuus!

Anonyymi kirjoitti...

Minunkin mielestäni on onnistunut todella hyvin :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kortti ja nuo kukkaset on tosi hienot.

Aija kirjoitti...

Olen kanssasi samaa mieltä, on erittäin onnistunut kokonaisuus. Tätä luomusta on ihana katsella kun se on niin harmoninen ja tasapainoinen. Luonnossa varmasti vielä upeampi!

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis kortti :-)

Anonyymi kirjoitti...

Hui! Pelästyin, että heti toinen kommentoija tuo risuja kun varoitteluasi aloin lukea. Olen jo muutamana viikkona tuota haastetta katsellut sillä silmällä ja nyt sitten löytyi tarpeet tehdä ja osallistua. Eli kyllä, varmaan olen jatkossakin mukana :)

Kiitos mukavista kommenteista!

Olet ilmeisen konkari tuon haasteen saralla; eli jos on jotain mitä pitäisi aloittelijana tietää, niin kerro ihmeessä. Samaan syssyyn muutama itseä askarruttava juttu..
Jotkut ovat kertoneet aika tarkkaan mitä materiaaleja ovat kortissaan käyttäneet, toiset taas eivät. Lienee vapaavalintaista? Myös sitä mietin kuinka tarkkaan haasten mallia täytyy noudattaa? Tämän viikkoisesta tuon tekstin olisin ehkä halunnut sijoittaa muualle mutta en sitten uskaltanut ensimmäisellä kerralla alkaa sääätää omiani.

Anonyymi kirjoitti...

Piiskulle!
Kiitos kirjoituksestasi:) En mikään konkari Jehkottaren haasteisssa ole, mutta koukuttunut täysin, enkä haasteita väliin jätä :) Joo toiset tosiaan kertoo todella tarkkaan mitä materiaaleja ovat tekeleissään käyttäneet, minä en juurikaan, vain jos jotain omasta mielestä erikoista tai muuten mainittavaa löytyy! Tosta haasteluonnoksesta sen verran, että mun mielestä, huomio mun mielestä, jos luonnos on tehty, niin eikö silloin myös sen mukaan kuuluu kortti tehdä, eikä väkertää omiaan. Näin ainakin minä teen, haasteen tarkoitushan on nimenomaan, että jokainen tekee mallin mukaisen kortin sellaisista materiaaleista mitä itseltään löytyy :) Kaikkea hyvää sulle ja askarteluiloa perjantain uutta haastetta odotellessa :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksesta Maaret!
Luonteenseeni kuuluen; minä olen myös sillä kannalla, että jos mallin mukaista pyydetään, sellaisen myös tarjoan. :)
Askertelun iloisia hetkiä!