tiistai 5. toukokuuta 2009

Terveisiä mökiltä :)

Ensimmäinen vuorokausi vietetty mökillä ja mukavaa on! Nyt se "kalaleskeys" sitten pikkuhiljaa alkaa, tänään sain siitä kokea jo hiukan esimakua, kun toi mun paras kaveri, siis mieheni, lähti jo aamutuimaan uisteluretkelleen. No, ei se ihan turha reissu ollut, koska tuomisenaan oli kevään ensimmäinen taimen :) Reilu kilon painoinen ja 50 cm pitkä. Kala fileoitiin, grillattiin parilalla ja nautittiin Mallorcalaisten uusien perunoiden ja raikkaan salaatin kera :) En minäkään ihan toimettomana ole ollut; Pihatöiden lisäksi väsäsin jo viime kesänä valmistuneista vihreistä metallinhohtoisista Fimomassahelmistä ja luonnonvalkoisista 6mm lasihelmistä pitkän kaulakorun, joka livenä on tosi kivan näköinen:)

Tämä taulu on meillä ulkona kuistin seinällä ja mahtaakohan se tarkoittaa, että meidän "kalastajan" paras saalis on kotiin tuodut kalat, vai mitäköhän lie, hih :)

tämän päivän saalis

ja tässä tänään valmistuneet massahelmet. Mukavaa viikon jatkoa kaikille :)

14 kommenttia:

Karita kirjoitti...

Joudutaanko me nyt totuttelemaan siihen sun blogihiljaisuuteen..??? Onhan se ihanaa, että on jokin pakopaikka arjesta, jossa saa olla ja levätä ja vielä luonnon helmassa :) Mutta miun tulloo ainaskii ikävä sinnuu jo ei siust mittää kuulu koko kesänä :(

Eleonora kirjoitti...

Hienoja saaliita:)
Täällä tulee ihan mökkielämää ikävä!

Minna kirjoitti...

Onnittelut kalamiehelle kevään ensisaaliista ja molemmille mokkulan toimimisesta. Nauttikaa mökkeilystä ja LOMASTA. Kiitokset edellisestä ja hienot helmet olet väkertänyt...

Taina kirjoitti...

Mukavaa mökkielämää ja kireitä siimoja. Olen myös samanlainen kalastajan vaimo. No saapahan ainakin rauhassa askarrella kun isäntä ja poika ovat kalalla.

Tarjuska kirjoitti...

Mukavaa mökkeilyä teille. :) Hienot korut olet taas tehnyt. Uskon kyllä, että se saalis tarkoittaa juuri sinua. Hyvän on napannut. ;)) Mukavan kalasaaliinkin on saanut. Hellitä nyt hetkeksi ja nauti lomasta. :)

Mervi kirjoitti...

Nauttikaa mökkeilystä! Ihana kalataulu, mä löysin juuri kirppikseltä vähän samntyyppisen ja ajattelin yllättää sillä mieheni viikonloppuna (mökillä)!

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Mukavaa lomailua sinulle ja miehellesi!Toivottavasti ilmat suosisi teitä,täällä meillä sataa vettä ja tuulee.Ihanan korun olet tehnyt!

Unknown kirjoitti...

Ihanaa lomailua mökille :)

Tosi kauniit nuo tekemäsi helmet ja tuo taulu on kyllä mainio :D :D :D

Leenamummi kirjoitti...

Hieno kalansaalis teidän kalamiehellä, takuulla oli hyvää!
Minun kalastajani on edelleen niin kovassa flunssassa, ettei vielä järvelle lähtenyt, vaikka kalastusluvan jo lunastin ja jäätkin lopulta hävisivät. No, ehtiipä noita vielä tulla syötäväksi!
Hyvää loman jatkoa!

Taava kirjoitti...

Hienoa, että mokkula toimii ja sinusta kuulee jotain, joskaan loma ei ole koskaan pahitteeksi.

Kirsikka kirjoitti...

Käypäs vierailulla blogissani....

Hilkka kirjoitti...

Hieno on saalis vaikka minä en kalojen päälle ymmärräkään...tunnen sentään kalan:)
Huomenis mökille minäkin tai ainaski perjantaina. Kiva ettei toi mokkulas toimi yhtään nopsemmin kuin minunkaan:) Ehtii todella tehdä monta asiaa ennen kuin aukenee:))
Mukavaa lomaa molemmille:))

Valto kirjoitti...

Siis vau! Eka kerta ja heti fisu! Eikä ihan mikä fisu ookkaan. Maistui varmaan tosi hyvälle pitkän talven jälkeen. Ja tuo taulu on aina vaan hauska - eikä kyllä korussakaan mitään valittamista. Hauskoja mökkipäiviä teille kaikille!

TARJA L kirjoitti...

Hieno saalis ja vähäkö mulla kuola valuu ja näppis alkaa kastua :) varmaankin on hyvää ;) Kiva kun mokkula toimii ja ihanat helmet olet tehnyt.Mukavia lomapäiviä!