keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Cuttlebugin stanssit

Vihdoin ja viimein sain postipojan tuomana nämä kauan odottamani Cuttlebugin kukkareunaiset leikkausboordistanssit. Odotusaika oli tolkuttoman pitkä, joten välillä tuli jo tunne, että jos ne joskus mulle asti saapuu, niin en varmasti edes käytä niitä. No, mieli muuttuu, nyt kun niitä katselen, niin varmasti myös käytän, on ne niin kivat :) Joten olihan ne siis ihan "pakko" kuvata myös tänne! Samassa tilauksessa oli myös nämä uudet joustavat 3D-sakset:) Lisäksi postissa odottaa Paperinauhasta tullut 1,5 kg painoinen paketti, joka tosin sisältää tällä kertaa vain korttipohjia, kirjekuoria ja sellofaanipusseja. Niitä en tänne sitten kuvaile .) Täytyy taas kerran todeta, että ko. kaupasta tavarat tulevat aina todella nopeasti ja palvelu on laadukasta! Kiitokset kuuluvat tästä Helille! Mukavaa päivää kaikille!

2 kommenttia:

TARJA L kirjoitti...

Ihania isänpäiväkortteja olet tehnyt.Odotan, että posti toisi omat stanssit.
Olisin kysynyt, että mistä tuota miesleimasinta (mies kyykyssä ja housut linkussa) voi tilata? Ilmoittaisitko minulle sähköpostiini, jos ei ole salaisuus.
Tarja

Anonyymi kirjoitti...

Heh, täällä on tuntunut aivan samalta. Samasta paikasta tilasimme. Toissapäivänä tuli ilmoitus että paketti on laitettu postiin niin eilenkin kirmasin pää kolmantena jalkana postilaatikolle, mutta ehkäpä tänään jo lykästäisi minuakin. Kommentoippa sitten onko hyvät nuo sakset kun itse olen niitä miettinyt, kun nykyiset 3D kirurginsakset on alusta asti ollut niin huonot että niillä ei mitään tee ja sinellin pinsetti sakset jotka ostin tuntuu jotenkin liian pieniltä käteen. Mikään ei kelpaa *virn*