lauantai 13. joulukuuta 2008

Penny Black siili ja lumiukko

Mulle taitaa tulla kiire näiden joulukorttien kanssa, varsinkin kun tarkoitus oli tehdä nyt viikonlopun aikana 12 puuttuvaa korttia. Tilaus Paperellasta, jonka piti postin seurantakoodin mukaan olla mulla jo torstaina on kadonnut :(, paketti sisältää mm. just joulukorttien tekoon tarvittavia materiaaleja. Tein kyselyn eilen ip. postin logistiikka- keskuksen asiakaspalveluun ja hyvin nihkeästi lupasivat selvitellä asiaa alkuviikosta. Palaavat kuulemma asiaan jossain vaiheessa....että näin meillä Posti toimii, harmittaa ihan vietävästi!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kortti. Niin ja mullahan on edelleen ne 35 omaa korttia tekemättä. Saan taas ihan varmasti kuulla, että kuinka mä voin lähettää niin yksinkertaisia kortteja jouluna omille sukulaisille ja ystäville, mutta kun ei ole sitä 35 tuntia aikaa toteuttaa työläimmillä tekniikoilla.

Todella harmi, että pakettisi on kadonnut ja varsinkin kun odotat joulutarvikkeita :(
Postin hinnat vaan nousevat ja sitten kun tulee ongelmia niin eivät ota mitään vastuuta.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi kuin ihanan värikylläinen kortti!
voi harmi kun toi posti on kadottanu pakettisi! inhottaa kun posti nostaa hintoja mut palvelu on mitä on ja peketit katoaa ja kestää tulla kauan tulla perille ainekin välistä!
toivotaan et löytyy pakettisi!

Anonyymi kirjoitti...

Pidän peukkuja, että pakettisi löytyy. Tietysti joulukorttien myötä postillakin on kiire,mutta luulisi nyt ettei paketit kuitenkaan pääse katoamaan ihan noin vain. Infoa heit, kun uutta tietoa tulee.

Mulla olis periaatteessa kortit tehty, mutta sitten niitä kirjoittaessa en muka löydäkkään jollekin juuri sopivaa korttia ja tiedän jo valmiiksi joutuvani muutaman vielä tekemään. ;-D