perjantai 22. toukokuuta 2009

Kaulakoru ja rannerengas massoista

Pitkästä aikaa innostuin valmistamaan helmiä. Pyörittelin niitä turkoosista ja efektivalkoisesta massasta, reijät tein korupiikillä ja paistoin uunissa puolisen tuntia 110 asteessa. Annoin hetken niiden jäähtyä ja pesin ne sitten miedossa Fairyvedessä ja huuhtelin. Pujottelin kaulakorun helmet Soft Flexin 21 kierteiseen koruvaijeriin vuoroin läpinäkyvien 6mm lasihelmien kanssa. Rannerenkaan pujottelin koruille tarkoittettuun kuminauhaan. Nämä oli tosi vaikeat kuvattavat, eikä kaunis turkoosin sävy tule esille, mutta tyytyväinen olen valmiiden korujen lopputulokseen.

10 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Upeita... väri on magee... ja helmet niin tasaisen pyöreitä :)

Maisku kirjoitti...

Oikein kauniit ja raikkaat korut. Kyllä nuo päällä passaa kuljeskella:)

amppa kirjoitti...

nätit :))

tia kirjoitti...

Kauniin heleän väriset helmet koruissasi.

selma kirjoitti...

Tosi kauniit helmet olet "leiponut" :) Pysyykö pyöreys hyvin paistettaessa?

Marika kirjoitti...

Kaunis korusetti ja niin ihanan värinen :)

Maaret kirjoitti...

Selma. Kyllä pysyy pyöreys, kun muistaa helmien pyörityksen jälkeen antaa niiden "levätä" ja viilentyä rauhassa, ennenkuin tekee reijät ja uunista ottamisen jälkeen antaa myöskin jäähtyä rauhassa ennenkuin käsittelee niitä.

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Voi miten makeet!Nää olis ihan mun väriset,tykkään kesällä käyttää paljon turkoosia.Uskomattoman hienosti olet saanut tasakokoisia ja pyöreitä helmiä tehtyä.Tämä korujen näpertely olisi kyllä varmaan tosi mielenkiintoista puuhaa..täytyisi ostaa matskuja ja kokeilla joskus.Niin ja kiitos ihanasta ja piiitkästä kommentistasi Wiljamin kortista.Poika on tohkeissaan vääntänyt lisää kortteja kuin liukuhihnalta..

Susanne kirjoitti...

Aivan mielettömän ihanat helmet... huokaus =) Aurinkoista viikonloppua!

Maria H. kirjoitti...

Ihania!! Minutkin tämä kesä saa aina kaivamaan massat esille. Muutamia koruja syntyikin jo!