maanantai 11. tammikuuta 2010

TOP10 vuodelta 2009

Minä kanssa, kun jo niin moni muukin on julkaissut vuoden 2009 TOP10-listansa omista korteistaan. Jos nyt ihan totta puhutaan, niin en tällaista listapostausta aikonut edes julkaista, mutta pienen "painostuksen" alla tämä tuli kuitenkin tehtyä. Omista korteista on tosi vaikea valita niitä todellisia suosikkejaan, koska eikö se vähän niin ole, että omiin tekeleisiin on todella kriittinen, niitä tarkastelee ja arvostelee oikein "suurennuslasilla", eikä mikään oikein tunnu napakympiltä. Toisten tekeleistä lista olisi paljon, paljon helpompi tehdä :) No, niin tai näin, jossittelut sikseen, alla kymmenen viime vuoden aikana tekemääni korttia, joita en listannut mihinkään paremmuusjärjestykseen, mutta jokaisesta tykkään kuitenkin tavalla tai toisella:)

15 kommenttia:

Piitu kirjoitti...

Kyllä! Upeita ovat =)!!!

Minna kirjoitti...

Kiitokset vaivannäöstä :)
On meillä aika samanlainen maku, vaikka puolet olin toisin listannut. Kauniita ovat nämäkin kaikki, niin kuin aina sinun korttisi...

Marika kirjoitti...

Ihania kortteja kaikki!

Tuo v.pun ruskea hiirulainen on toooosi söpö ja tuo valkea talvimaisema...

Mervi kirjoitti...

On ne niin ihania kaikki, hieno otos;-))m

Taina kirjoitti...

Kaikki ovat tosi kauniita.Työsi jälki on aina niin viimeisteltyä.

Hilkka kirjoitti...

Kaikki ovat niin ylettömän upeita ettei näitä voi mihinkään "paremmuusjärjestykseen" laittaakaan:)

SannaS kirjoitti...

WAU!! Upeat valinnat! Valtavan kauniita kokonaisuuksia! =)

Katjuska kirjoitti...

Aivan ihania!
Todella monipuolista tarjontaa :), monen väristä ja tyylistä. Vaikuttavaa :)
Näitä Top 1o -listauksia on kiva katsella :)...pitäisköhän itsekin tehdä moinen...

Hipsu kirjoitti...

Voi mitä helmiä!!

Maissi kirjoitti...

Hienoja kortteja jokaikinen, suosikkini on tuo joulukortti jossa hiiri istuu sydän sylissään :)

Jenni kirjoitti...

Upeitahan nuo ovat, kerrassaan! Sun blogissa on kyllä jokainen kortti oma taideteoksensa, että mikä tahansa mun mielestä ois voinut olla tuolla listalla! Oma suosikkini noista kymmenestä on tuo valkoinen joulukortti. :)

Taava kirjoitti...

Minusta listaa oli kiva tehdä siksi, että tulipahan katsottua ja muisteltua kaikki tehdyt kortit läpi. Minä tykkään noista kahdesta alimmaisesta.

Haltiakummi kirjoitti...

Minäkin kiittelen että sorruit painostuksesta :) Hauska nähdä että mitkä ovat jääneet sinulle mieleen ja mitkä sinä itse valitsit! Sinä kun teet ja poustaat valtavasti ihania kortteja, ja niissä on monenlaista tyyliä, niin aikasta hauska "urkkia" tällaista kymmenen kortin otosta siitä kaikesta ihanuudesta ja paljoudesta! :) Minun suosikki taitaa olla näistä tuo vaaleenpuna-ruskeasävyinen Henry-kortti, ja tuo turkoosisävyinen talvikortti, ja ne ovat vieläpä sellaisia kortteja, mistä osaisin heti sanoa että nuo Maaretin taiteilemia, vaikken vielä pitkään olekkaan täällä hoksannut käydä kuikulemassa.
Ja muuten, hauska miten nämä kortit näyttävät erilaiselta tällä valkoisella pohjalla, siihen aikasempaan antiikinvihreään verrattuna! On se pienestä kiinni... :)

Mirka kirjoitti...

Teet todella viimeisteltyä työtä niin värityksen kuin paperien värivalintojen suhteenkin. Minun mielestä "Best of the Bests" on hiiret kahvikupissa. Ihastuttava tunnelma!

Leenamummi kirjoitti...

Ihania ovat kaikki, kyllä sen etukäteenkin arvasin! Jenni on sielllä osannut viedä sanat suustani täysin, moikka vaan, kuka lie?