maanantai 8. helmikuuta 2010

High Hopes - Bunny Love

Tässäpä teille näytille kortti, joka poikkeaa täysin mun värimaailmasta! Minna, Annika ja minä pidettiin askartelun täyteinen päivä. Etukäteen oltiin sovittu, että jokainen kasaa kuoren, josta löytyy materiaalit leimakuvineen yhden kortin tekemiseen. Ainoastaan omia väritystarpeitaan oli lupa käyttää. Mun saama kuori oli niin runsas, että materiaalia riitti toiseenkin korttiin, josta postaus tulee jossain vaiheessa myöhemmin :) Taustapaperit My Mind's Eye ja kartongit ColorCore - Core'dinations. Leimakuvan värittelin tuttuun tapaan Promarkereilla ja kuivapastelleilla. Kukkanen Papirloftet'ista ja lehdet 7gypsies - Velvet Leafs. Tekstileimasin Merjan ja Pammun 2. setistä.

7 kommenttia:

kirsin kortit kirjoitti...

Ihana kortti! Tosi sulonen toi leimakuva ja kivan värinen kokonaisuus:)

mummeli kirjoitti...

Voi miten onkin ihana kortti,ihanan raikkaat värit. Tämä kortti on sitä hyväntuulen tuojaa jota aina tarvitaan. Oli kiva taas nähdä pitkästä aikaa.

Heidi Nordman kirjoitti...

Täälä tämä yksi maailman laiskin kommentoija. Olen käynyt kurkkimassa moneen otteeseen, mutta aina oon ihan hiljaa, niinkus tiiät niin huippu hiljanen persoona, ikinä mitään sano...XD Mutta tää pupu kortti on niin huippu ihanat että pakkohan se on sanoo että "ihana"..*virn*.

Tuija kirjoitti...

Voi!!Mikä kortti niin ihana kuva ja pirteät värit.

Riina kirjoitti...

Voi miten hieno! Ei todellakaan sinulle tyypilliset värivalinnat... vaihteeksi varmaan virkistävää...

Sari kirjoitti...

On tuo kukka ainakin sitä omaa väriä! Hieno ja pirteä kortti! Välillä on ihan hyvä hypähtää tutusta ja turvallisesta!

Katjuska kirjoitti...

Tosi ihana kortti!
Upeasti toteutettu vaikka oletkin poikennut tutulta polulta :)