lauantai 24. huhtikuuta 2010

Ylöjärven tapaamisen kuvasaldoa ja ostokset

Tämän lauantainpäivän vietimme Annikan ja Minnan kanssa Ylöjärvellä, Merjan ja Pammun järjestämässä askartelutapaamisessa. Taisi olla jo kolmas kerta, kun siellä vierailimme ja yhtä mukavaa oli, niinkuin aina aikaisemminkin:) Suuret kiitokset siis "emännille", tarjoilut olivat aivan mahtavat, syötävää ja juotavaa oli riittävästi :):) Samoin haluan tietysti kiittää kaikkia paikallaolijoita, jotka teitte jälleen kerran päivästä iloisen ja muutenkin mukavan! Paikalle oli saapunut myös Heinikan Heini askartelutarvikkeineen, ostettavaa olisi riittänyt vaikka kuinka paljon, itse tyydyin tällä kertaa ihan vain pieniin juttuihin.

Menomatkalla pysähdyttiin Hämeenlinnassa Skräpteekkiin täydentämään hiukan askartelumateriaalivajetta. Tässä omat ostokseni sieltä; kolme Promarkeria, kuivapastellikynä ja timantteja....

ja tässä askartelutapaamisessa hankitut; Martan sydänboorileikkuri, helminauhaa, Distressin Cracle Paintia - ja Rock Candya.

5 kommenttia:

Katjuska kirjoitti...

Kivaa oli, kiitos sinulle seurasta :)
Nähdään taas!

maiju kirjoitti...

Kivat ostokset... aina ei se ostosten määrä ratkaise vaan laatu. Itsekin ole ajatellut, että jos jatkossa satsaisi enemmän ostosten laatuun ;)))
Kiitos seurasta ja kuljetuksista ;)

Carkki kirjoitti...

Päivä kului niin kivoissa merkeissä, että taas jaksaa :)) Kiitokset mukavasta päivästä !

Karita kirjoitti...

Kiitos Maaret myös minunkin puolestani aivan ihanasta päivästä :) Ja tietty hauskasta seurasta :) Voi kun olet ollut maltillinen ostoksien suhteen. Todella ihailtavaa :) Mulla vähän taas lipsahti kun näin niitä ihania papereita... Seuraavaa tapaamista odotellessa :)

Carola kirjoitti...

Kiva oli taas nähdä, kiitos mukavasta seurasta :)